Forside

Rullemadras 180x200 bomuld - Soveland webshop

Rullemadrasser og pudebeskyttere. med en rullemadras og en pudebeskytter kan du holde både madras og pude friske og rene i længere tid og dermed forlænge deres levetid. rullemadrasser er meget praktiske, da de er hurtige at tage af og kan maskinvaskes. 79..
en kogeægte rullemadras er, som ordet antyder, en rullemadras der kan tåle at komme i en kogevask. lige såvel som sengetøj skal skiftes fra tid til anden, er det også langt mest hygiejnisk, at også rullemadrassen bliver vasket. af den grund kan du med fordel vælge en kogeægte rullemadras, der er udført i 100 bomuld.
rullemadras bomuld. en rullemadras i bomuld er det bedste valg, da den ikke holder på kropsvarmen mens du sover.søger du en rullemadras til at lægge ovenpå din topmadras, så anbefaler vi at du vælger en i bomuld.vi har rullemadrasser til enkelsenge, 3 kvart senge og dobbeltsenge, både med og uden ekstra længde.
hmt rullema
ras 110x200 cm bomuldhmtfyldig rullemadras i quiltet bomuld. god til ekstra beskyttelse af sengen, da den er nemmere at vaske end en topmadras.
madrasette rullemadras på 180200 cm i 100 bomuld. denne 100 oekotex certificerede bomulsrullemadras er god for dig, der ønsker et allergivenligt alternativ. den kan nemlig vaskes ved hele 85 grader, og det betyder at husstøvmider dræbes under vask. se pris hos drømmeland.
produktbeskrivelse. her har du en praktisk rulle madras i 100 bomuld, som vi anbefaler du bruger uanset hvilken madras du vælger. fordelene ved brug af en rullemadras er mange, set ud fra et hygiejnisk synspunkt har du mulighed for at vaske rullemadrassen både oftere og ved højere grader, så du kan fjerne støvmider, og afhjælpe eventuelt støvallergi.
sammenlign priser og læs anmeldelser af rullemadras 180 x 200 100 bomuld senge madrasser. klik her og find den bedste pris nu

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Soveland webshop - Markedets bedste priser på dyner, puder

30 Har anvendt dette
Soveland tilbyder et bredt stortiement i sengetøj, dyner og puder, med fokus på at give kunden mest for pengene.

Markedets bedste priser på dyner, puder og sengetøj

- Skarpe priser
- Gratis fragt ved køb over 500dkk
- Har nul-rente finansiering af køb
- Dag til dag levering
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Cashback beregnes ud fra købsbeløbet uden fragt og moms.
Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: Sengetøj, Dyner, Puder, Adsad
Populære søgninger: Børnesengetøj, Rullemadras 180x200 bomuld, Sengesæt 200x220, Puder til børn, Dundyne 200x220, Sengetøj 180x200, Dundyne tilbud, Høie of scandinavia senge, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Springmadras tilbud, For lidt søvn symptomer
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support