Forside

Memory skum madras - Soveland webshop

En skummadras med latex er derfor et godt valg til dig, der døjer med en for høj kropsvarme om natten. latexmadrasser er desuden både allergi og miljøvenlige. memoryskum er det skummateriale, der bedst tilpasser sig kroppens former og din kropsvægt, hvilket giver en god støtte.
beskytter din faste madras mod smuds, snavs, sved og andre kropsvæsker føles dejligt blød og behagelig kært barn har som bekendt mange navne, og det har memoryskum også. det går nemlig også under betegnelserne memory foam og viskoelastisk skum. det er et spændende materiale, som har den fantastiske egenskab, at det former sig efter din krop.
modsat en almindelig topmadras, lader en memory skum topmadras dig synke godt ned i madrassen alt efter din krops kurver og vægt. på den måde kan memory skum støtte din ryg og lænd særdeles godt, fordi den støtter op omkring rygsøjlen, mens du sover. den eneste lille ulempe ved memory skum er, at det holder på den varme, som din krop afgiver.
produktbeskrivelse. visco air er en trykaflastende topmadras med hele 60 mm. memory skum, der former sig efter dig og din krop. madrassen vil give mest efter, der hvor du placerer den største belastning dette resulterer i en ergonomisk korrekt støtte, der bl.a. er med til at afhjælpe og forebygge rygsmerter og generel ømhed i kroppen.
totalhøjde 24 cm. kernetykkelse 22 cm. materiale 16 cm. komfortskum 6 cm. memory skum. densitet komfortskum 30 kg.m3. densitet memory skum 55 kg.m3 ...
memory skum afhjælper således de gener, som en for hård madras i sengen kan
give og selv om skummadrassen virker meget blød, lige når du ligger dig, støtter den meget bedre op om kroppen end en almindelig skummadras. til gengæld vil du opleve de samme problemer med varmen, som du gør med en skummadras i kold eller purskum.
en madras med koldskum giver dig en høj bæreevne, der støtter kroppen godt samt en lang levetid. memoryskum er et fleksibelt materiale, der tilpasser sig nøjagtigt til kroppens konturer. det giver en god støtte og skummet reducerer trykket på muskler og led. latex anvendes i nogle af de mere avancerede madrasser.
gold skummadrasser du har 100 nætter til at sove på det. det er vigtigt, at du vælger den helt rigtige skummadras. en god madras er fundamentet for, at du får en god søvn. og for at være sikker på, at du vælger den rigtige skummadras, kan du prøve en gold madras i 100 nætter og hvis du ikke er 100 tilfreds, så bytter vi med et smil.
skummadrasser madrasser med latex eller memoryskum. en skummadras er, som navnet antyder, en madras, der består af et skummateriale, som er velegnet til at sove på, og som bærer og understøtter din kropsvægt natten igennem. madrasser af skum anvendes for eksempel til elevationssenge og sengerammer.
denne madras med viskoelastisk skum er nemlig hele 210 cm lang. således egner den sig særligt til dig, der er højere end de fleste. madrassen selv har en højde på 24 cm, hvoraf skumkernen står for de 22 cm. skumkernen har en bund bestående af 16 cm komfortskum og en top bestående af 6 cm memory skum også kaldet viskoelastisk skum.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Soveland webshop - Markedets bedste priser på dyner, puder

22 Har anvendt dette
Soveland tilbyder et bredt stortiement i sengetøj, dyner og puder, med fokus på at give kunden mest for pengene.

Markedets bedste priser på dyner, puder og sengetøj

- Skarpe priser
- Gratis fragt ved køb over 500dkk
- Har nul-rente finansiering af køb
- Dag til dag levering
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Cashback beregnes ud fra købsbeløbet uden fragt og moms.
Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: Sengetøj, Dyner, Puder, Adsad
Populære søgninger: Børnesengetøj, Rullemadras 180x200 bomuld, Sengesæt 200x220, Puder til børn, Dundyne 200x220, Sengetøj 180x200, Dundyne tilbud, Høie of scandinavia senge, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Springmadras tilbud, For lidt søvn symptomer, Springmadras 90x200 tilbud, Ringsted dyner forhandler, Sengetøj tilbud, Rullemadras 180x200, Hovedpine om morgenen, Madras til elevationsseng, Topmadras 180x210, Gåsedunsdyne ringsted dun, økologisk dyne, Topmadras 160x200 tilbud, Percale sengetøj, Sengetøj king size 240x220, Sengetøj bomuldssatin 140x200, Babydyne tilbud, Springmadras 80x200, Ringsted dun snedronningen, Kiddy juniordyne, Dyne til børn
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support