Forside

Kontinentalseng - Soveland webshop

I en kontinentalseng får man bare en bedre og anderledes liggekomfort samt fantastisk søvn oplevelse. der findes mange billige kontinentalsenge, og igen er det vigtig at slå fast at pris og kvalitet hænger som hovedregel sammen. det er en rigtig god id at komme ned i butikken og mærke efter og se produktet.
nordisk fjer kontinentalseng er en rigtig fin seng til prisen. det er med en madras som indeholde 240 pocket fjedre. den er med 7 zoner, hvilket vil sige der er tænkt over at give din krop individuel støtte ud fra din vægt. vil du gerne have en kontinentalseng, men har du et lille budget, så er her et fint bud på din næste seng. købes hos wupti.
en kontinentalseng giver dig optimal sovekomfort, fordi den består af tre forskellige lag en underseng, en springmadras og en topmadras. de tre madraslag sikrer dig optimal liggekomfort og dermed en bedre søvnkvalitet. du kan endda sove ekstra trygt og godt i vores senge, da du får 25 års garanti pdf på madrasser.
kontinentalsenge. kontinentalsengen adskiller sig fra andre sengetyper ved, at den ikke har en sengeramme, hvor madrassen ligger i. en kontinentalseng er til dig, der ønsker ekstra komfort og en seng med flere lag. en kontinentalseng er en samlet løsning, der består af tre lag en topmadras, en springmadrasskummadras og en boxmadras eller polstret ...
en kontinentalseng giver dig en samlet løsning med
fokus på design og komfort. den består af 3 lag en topmadras, en springmadras eller en skummadras i midten og en boxmadras eller en ramme som bund. alle kontinentalsenge er inklusiv ben i træ eller stål.
tilbud 7.499,00. lama first kontinentalseng 160180 x 200. kontinentalseng med skumbase. vaskbart betræk v60c. 2 farvemuligheder sort eller grå. tilbud 7.998,00. lind kontinental 180 x 200 cm. fantastisk flot og komfortabel kontinental. modellen indeholder 5zonet pocket fjedre og en kraftig åndbar latextopmadras.
hvad er en kontinentalseng når du leder efter en god seng, er der masser af forskellige typer af senge at vælge mellem. men det vigtige er at du vælger en seng, der passer til dig og dine behov. en kontinentalseng er en dobbeltseng udviklet til at give dig den optimale komfort, når du lægger dig i den.
en kontinentalseng er ikke kun enormt behagelig på grund af de mange komfortlag, men passer også godt til den stilbevidste forbruger, der ønsker en æstetisk seng. det er en stor og høj seng, som hurtigt virker til at fylde mere i rummet og udseendemæssigt er rigtig flot og eksklusiv.
ny kontinentalseng det kan være svært at finde ud af, præcis hvilken kontinentalseng, der passer bedst til dig og dit budget. vi har derfor samlet de 7 bedste kontinentalsenge tilbud på markedet netop nu, som alle sikrer, at du kommer godt til drømmeland hver nat.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Soveland webshop - Markedets bedste priser på dyner, puder

31 Har anvendt dette
Soveland tilbyder et bredt stortiement i sengetøj, dyner og puder, med fokus på at give kunden mest for pengene.

Markedets bedste priser på dyner, puder og sengetøj

- Skarpe priser
- Gratis fragt ved køb over 500dkk
- Har nul-rente finansiering af køb
- Dag til dag levering
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Cashback beregnes ud fra købsbeløbet uden fragt og moms.
Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: Sengetøj, Dyner, Puder, Adsad
Populære søgninger: Børnesengetøj, Rullemadras 180x200 bomuld, Sengesæt 200x220, Puder til børn, Dundyne 200x220, Sengetøj 180x200, Dundyne tilbud, Høie of scandinavia senge, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Springmadras tilbud, For lidt søvn symptomer, Springmadras 90x200 tilbud, Ringsted dyner forhandler, Sengetøj tilbud, Rullemadras 180x200, Hovedpine om morgenen, Madras til elevationsseng, Topmadras 180x210, Gåsedunsdyne ringsted dun, økologisk dyne, Topmadras 160x200 tilbud, Percale sengetøj, Sengetøj king size 240x220
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support