Forside

Hvordan vasker man en pude - Soveland webshop

Både din dyne og din pude har behov for en vaskemaskine og tørretumbler, som kan rumme minimum 7 kg for en almindelig dyne og 5 kg for en pude. 3. den rette temperatur. dynevask temperatur er vigtig. vask altid din dyne og pude ved 60 grader for at få dem ordentlige rene. det er også ved 60 grader, du slår husstøvmiden ihjel. 4. n ad gangen
du kan lave en pasta og gnide den på puden inden vask, eller du kan starte med at tilføje en kop bagepulver til vaskemaskinen på denne måde undgår du at bruge ekstra kemikalier. hvis det ikke virker, kan du prøve med små mængder blegemiddel.
har din dynepude behov for pletrensning, gøres det bedst med en hårdt opvredet svamp. 6 vask på det rigtige program. vask på skåneprogram ved 60c eller tilsvarende program med høj vandstand og lav tromlerotation. husk dog altid at kontrollr max vasketemperatur på vaskeanvisningerne på hver enkelt dyne eller pude.
vi anbefaler, at du vasker produktet alene ved 40 grader for at skåne kapokfiberen, men det er muligt at vaske ved 60 grader, hvis nødvendigt. vælg et kort vaskeprogram, da det kan være skadeligt for kapokfiberen at være våd for længe. kapok produktet må derfor heller ikke ligge i blød.
hvor tit skal man vaske dyner man kan roligt vaske sine dyner og puder 2 gange om året. for hyppig vask slider naturligvis på sengetøjet. for at holde dynen i sin bedste form anb
fales det at man ikke venter for længe med at vaske puder og dyner, men vasker forholdsvis ofte. sengelinned og topmadrasser bør vaskes oftere.
sådan tørrer du din dyne og pude efter vask vær grundig med at tørre dyner og puder helt efter vask. vej gerne begge dele inden du lægger det i vaskemaskinen det er helt tørt når det vejer det samme som eller mindre end før det blev vasket.
hvordan vasker jeg min pude eller dyne her får du en enkel forklaring på hvordan. dynevask . ... man kan få flere forskellige produkter som er deklareret i samarbejde med astma allergiforbundet i danmark. vask kun en dyne af gangen. helst i en maskine med plads til 7 kg.
sådan vasker du din pude med skum eller latex. er din pude med latex fyld, skal den vaskes i en fyldt maskine og centrifugeres på maksimum 1000 omdrejninger. den skal efterfølgende tørretumbles. puden bør forblive i betrækket hele tiden. så tit bør du udskifte din pude og dyne. det kan variere meget, hvornår du bør udskifte din dyne eller pude.
er du i tvivl, kan du vaske puden i et pudebetræk med tætlukket lynlås. vask gerne to hovedpuder samtidig. det vil stabilisere vasken, så den bliver mere effektiv. evt. blodpletter blødgøres med koldt vand. vask ved 60 grader, og tilsæt helst et vaskemiddel uden enzymer, fx et uldvaskemiddel. vil man ikke vaske hele puden, kan den skumrenses på overfladen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Soveland webshop - Markedets bedste priser på dyner, puder

31 Har anvendt dette
Soveland tilbyder et bredt stortiement i sengetøj, dyner og puder, med fokus på at give kunden mest for pengene.

Markedets bedste priser på dyner, puder og sengetøj

- Skarpe priser
- Gratis fragt ved køb over 500dkk
- Har nul-rente finansiering af køb
- Dag til dag levering
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Cashback beregnes ud fra købsbeløbet uden fragt og moms.
Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: Sengetøj, Dyner, Puder, Adsad
Populære søgninger: Børnesengetøj, Rullemadras 180x200 bomuld, Sengesæt 200x220, Puder til børn, Dundyne 200x220, Sengetøj 180x200, Dundyne tilbud, Høie of scandinavia senge, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Springmadras tilbud, For lidt søvn symptomer, Springmadras 90x200 tilbud, Ringsted dyner forhandler, Sengetøj tilbud, Rullemadras 180x200, Hovedpine om morgenen, Madras til elevationsseng, Topmadras 180x210, Gåsedunsdyne ringsted dun, økologisk dyne, Topmadras 160x200 tilbud, Percale sengetøj, Sengetøj king size 240x220, Sengetøj bomuldssatin 140x200, Babydyne tilbud, Springmadras 80x200
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support