Forside

Høie of scandinavia senge - Soveland webshop

Høie sengetøj 140x220 cm.. læs mere. bambus percale sengetøj fra hØie royal blÅ 220
høie of scandinavia sengesæt er fremstillet af 100 bomuldssatin i den bedste kvalitet. de langfibrede bomuldstråde i kombination med væveteknikken gør, at sengetøjet får den optimale glans, giver en høj slidstyrke og ikke mindst et elegant og blødt sæt sengetøj.
høie har i mere end 150 år sat sit præg på skandinaviske hjem med en kombination af top kvalitet og godt design. i danmark er de især kendt for høie krepp sengetøj, også kendt under navnet bæk og bølge sengetøj. hos soveland har vi valgt at arbejde sammen med høie of scandinavia for at tilbyde vores kunder unikke designs og god kvalitet, men især ...
i mere end 160 år har høie of scandinavia sat sit skandinaviske præg på soveværelser med dyner, puder, sengesæt, madrasser og plaider af højeste kvalitet. størstedelen af høie dyner og puder produceres i norge. hver dag producerer fabrikken i brekstad dyner og puder med allergivenligt fiberfyld og kvalitetstestede europæiske dun og fjer.
nuværende høie of scandinavia høie 250 elevationsseng 180x200 cm tilbud hos jysk fra tilbudsavisen fra 1005 til 1605.
>sengetØj. sengetøj. dyne og pudebetræk i lækre tekstiler og moderne designs. rullemadrasser. anbefales til alle senge med topmadras, for bedre hygiejne, da den nemt kan vaskes. faconlagen. lagen til din madras, med elastik rundt i hele kanten, der passer perfekt til din seng. vådliggerlagen.
høie of scandinavia sengetøj, Økologisk bomuld sengesæt i dessin sattao grøn med motiv af giraffer og elefanter på savannen. sattao brun er fremstillet i 100 økologisk bomuld og gots certificeret, som er din garanti for fokus på hele produktions processen.dynebetrækket lukkes med lynlås og pudebetræk har spejlkant og lukkes med overlap.
høie er kendetegnet ved høj kvalitet, et hjerte forankret i skandinavien og et ønske om at give dig rum til at drømme. i mere end 160 år har høie of scandinavia sat sit skandinaviske præg på soveværelser med dyner, puder, sengesæt, madrasser og plaider af højeste kvalitet. størstedelen af høie dyner og puder produceres i norge.
boxmadras, høie of scandinavia, b 180 l 200, få år gammel seng og fremstår derfor som ny. helt hvid madras. hvis gavlen ønskes med den står løst bagved er det i alt 10.700 for både seng og gavl.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Soveland webshop - Markedets bedste priser på dyner, puder

30 Har anvendt dette
Soveland tilbyder et bredt stortiement i sengetøj, dyner og puder, med fokus på at give kunden mest for pengene.

Markedets bedste priser på dyner, puder og sengetøj

- Skarpe priser
- Gratis fragt ved køb over 500dkk
- Har nul-rente finansiering af køb
- Dag til dag levering
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Cashback beregnes ud fra købsbeløbet uden fragt og moms.
Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: Sengetøj, Dyner, Puder, Adsad
Populære søgninger: Børnesengetøj, Rullemadras 180x200 bomuld, Sengesæt 200x220, Puder til børn, Dundyne 200x220, Sengetøj 180x200, Dundyne tilbud, Høie of scandinavia senge, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Springmadras tilbud, For lidt søvn symptomer, Springmadras 90x200 tilbud, Ringsted dyner forhandler, Sengetøj tilbud, Rullemadras 180x200, Hovedpine om morgenen, Madras til elevationsseng
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support