Forside

Dyne til børn - Soveland webshop

Sørg altid for at købe en dansk produceret dyne hos en forhandler, du har tillid til. det er din eneste garanti, for at dynen lever op til krav omkring dyrevelfærd, arbejdsmiljø og at den har de rigtige certificeringer. fyld i baby og juniordyne. du kan ligesom til almindelige dyner også vælge mellem forskelligt fyld til baby og juniordyner.
i jysk har vi et stort udvalg af babydyner og juniordyner, så du kan vælge den dyne, som passer bedst til dit barns behov. vi har både børnedyner med naturfyld dun og fjer og fiberfyld. du kan blive klogere på, hvilken dyne du skal vælge ved at læse vores store dyneguide eller ved at spørge medarbejderne til råds i butikken.
det kan lyde underligt, at det kan afhjælpe diverse tilstande at sove under en dyne, der lægger sig tungere og tættere ind til kroppen. dette virker dog på grund af den såkaldte dybdepresstimulering, som lindrer nervesystemet hos personer, der har problemer med angst, påvirkning og stimuli der
blandt især børn, som lider af adhd eller autisme, idet de har problemer med for mange sanseindtryk.
den hjælper dig også til hurtigere at falde i søvn. våret består af 100 polyester, og bærer oekotex 100 miljø og sundhedsmærkninger. vaskeanvisning det anbefales at bruge betræk til denne dyne, den kan nemlig ikke tåle en tur i vaskemaskinen.
hvis du ønsker en dyne til din baby, som er allergivenlig og temperaturregulerende, bør du overveje kapokdynen fra moonboon. den fås både til baby og junior, så dit barn kan skifte fra babydynen til juniordynen, når behovet opstår. fordelene ved at vælge en kapokdyne er, at materialet er naturligt og bæredygtigt.
fra alm. dyne til kugledyne. at gå fra en alm. dyne til en kugledyne kan være lidt af en omvæltning, og det kræver naturligvis en smule tilvænning. tilvænningsperioden kan variere en del fra person til person, men som regel siger man, at det tager mellem 7 og 24 dage at vænne sig til den nye dyne.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Soveland webshop - Markedets bedste priser på dyner, puder
Soveland tilbyder et bredt stortiement i sengetøj, dyner og puder, med fokus på at give kunden mest for pengene.

Markedets bedste priser på dyner, puder og sengetøj

- Skarpe priser
- Gratis fragt ved køb over 500dkk
- Har nul-rente finansiering af køb
- Dag til dag levering
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Cashback beregnes ud fra købsbeløbet uden fragt og moms.
Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: Sengetøj, Dyner, Puder, Adsad
Populære søgninger: Børnesengetøj, Rullemadras 180x200 bomuld, Sengesæt 200x220, Puder til børn, Dundyne 200x220, Sengetøj 180x200, Dundyne tilbud, Høie of scandinavia senge, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Springmadras tilbud, For lidt søvn symptomer, Springmadras 90x200 tilbud, Ringsted dyner forhandler, Sengetøj tilbud, Rullemadras 180x200, Hovedpine om morgenen
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support