Forside

Celcius topmadras - Soveland webshop

En topmadras med celcius skum er trykaflastende og kan mindske dine bevægelser i løbet af natten, samtidig med at den tilpasser sig din soveposition. skummen vil lade dig synke ned netop der, hvor du trykker mest som fx nakke, skuldre og lænd. topmadrasser fra anerkendte brands.
aurora elite celcius topmadras tilhører luksusligaen inden for madrasser og er til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.denne ekstra høje topmadras er udført i lækkert hvidt fibervævet og åndbart quiltet stof, der uden tvivl vil sikre en behagelig nattesøvn.celcius skum har en temperaturfølsom egenskab, der betyder, at den former sig efter kroppens varme og sikrer optimal støtte på de helt rigtige steder natten igennem.
dansk produceret topmadras på 8 cm. 6 cm kerne af trykaflastende memoryskum. vaskbart betræk med bambus fibre ved 60. fås også med ekstra længde 210 cm og hsplit. levering inden for 10 til 20 hverdage. vi kontakter dig for at aftale leveringsdato.
topmadras med 60 mm kerne af memory skum kaldet celsuis. celsius kernen tilpasser sig din kropsvægt og form udfra kropsvarmen. hvis du har det meget varm
om natten anbefaler vi en topmadras med latex kerne. bambusfibre i betrækket som gør topmadrassen allergivenlig, åndbar, kølende og antibakteriel. 3d kant som leder overskydende kropsvarme væk.
på denne side har vi samlet alle topmadrasser i den bedste kvalitet. du kan finde en topmadras i materialerne latex, skum og hyperflex, så du kan finde den ønskede topmadras. det er vigtigt at du køber en topmadras, så du får den længst mulige holdbarhed på din seng. topmadrassen øger din komfort.
zen sleep advance er en førsteklasses topmadras med en 50 mm. celcius skumkerne, også kaldet memoryskum. en celcius skumkerne er trykaflastende, hvilket betyder at madrassen tilpasser sig efter kroppens varmeste områder, typisk ved trykpunkter som skuldre, nakke og lænd. topmadrassen byder på et yderst højt komfortniveau, der giver unik støtte og ...
celcius luksus toppen lavet af celcius skum, der er temperaturfølsomt. det betyder, at madrassen hele natten former sig efter din kropsvarme, hvilket giver dig optimal støtte de rigtige steder. tekstilet er ligeledes åndbart, hvilket betyder, at komforten er i top.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Soveland webshop - Markedets bedste priser på dyner, puder
Soveland tilbyder et bredt stortiement i sengetøj, dyner og puder, med fokus på at give kunden mest for pengene.

Markedets bedste priser på dyner, puder og sengetøj

- Skarpe priser
- Gratis fragt ved køb over 500dkk
- Har nul-rente finansiering af køb
- Dag til dag levering
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Cashback beregnes ud fra købsbeløbet uden fragt og moms.
Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: Sengetøj, Dyner, Puder, Adsad
Populære søgninger: Børnesengetøj, Rullemadras 180x200 bomuld, Sengesæt 200x220, Puder til børn, Dundyne 200x220, Sengetøj 180x200, Dundyne tilbud, Høie of scandinavia senge, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Springmadras tilbud, For lidt søvn symptomer, Springmadras 90x200 tilbud, Ringsted dyner forhandler, Sengetøj tilbud, Rullemadras 180x200, Hovedpine om morgenen, Madras til elevationsseng, Topmadras 180x210, Gåsedunsdyne ringsted dun, økologisk dyne, Topmadras 160x200 tilbud
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support