Forside

Vindsejl - SolsejlSpecialisten Webshop

Nyd sommeren under et smart solsejl fra eksempelvis sunsha. de solsejl og sidesejl, som du finder her på denne side, yder afskærmning og læ fra solens stråler. når det først er blevet varmt og sommerligt, og solen bager løs fra en skyfri himmel, kan det være dejligt at søge læ under en markise, en parasol eller netop et solsejl.
beskrivelse. en smart og elegant løsning af afskærmning. monteres på væggen. sort aluminiumskassette med sort polyesterdug som kan rulles ind og ud. leveres komplet med aluminiums monteringsstolpe og flisebeslag. pu coated polyesterdug 230 gm. specifikationer. farve. sort.
læhegn, læskærme, læsejl, sidesejl, sidemarkiser og udtrækssejl sejl og skærme til afskærmning i haven. vindafskærmning på terrasse med dobbelt læsejl, læskærme, sidesejl, sidemarkiser, læhegn og udtrækssejl med udtræk i stof køb billig afskærmning med sejl til haven.
beskyt din terrasse, altan eller balkon mod vind med vindsejl eller vindafskærmning.vindsejl og afskærmning til terrasse og have kommer ofte til gode i det nordiske klima hvor skiftende vejr og vind kan gøre eftermiddagen på terrassen ubekvem.
læsejlet er nemt at trække ind og ud af kassetten,
men bør altid trækkes ind ved kraftig vind og regn for at forlænge holdbarheden. samtidigt kan det anbefales at sikre sig, at dugen er tør, når læsejlet trækkes ind. dette er for at sikre, at dugen ikke mørner. når dugen er i kassetten, er den beskyttet mod vejret.
parasol, solsejl, altanparasol, markedsparasol og hængeparasol fælles for alle er, at de skygger for solens skarpe stråler. på en sommerdag hvor solen skinner fra en skyfri himmel, kan det virke befriende at kravle i skygge under en parasol.
kassette sidesejl 600140 cm. 1.999,00 dkk 1.499,00 dkk. tilføj til kurv. quick view. side og solsejl i mange størrelser og farver. enkel og smuk løsning, der i designet forener det praktiske med det æstetiske. sidesejlet kan slås ud og ind med et snuptag. giver læ i det vindomsuste miljø og skærmer af for nysgerrige blikke.
på vores solsejl budgetserie får du et billigt solsejl, men stadig den høje kvalitet til et prisniveau, hvor alle kan være med. du får derfor et solsejl til en yderst konkurrencedygtig pris. vores budgetserie er også testet på teknologisk institut og filtrerer min. 89 af solens uva og uvb stråler. det betyder for dig, at du har ...

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
SolsejlSpecialisten Webshop - Solsejl i høj kvalitet
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi sælger solsejl til både private, erhverv og institutioner.

Vores solsejl er har en langt bedre kvalitet, end dem som sælges i mange byggemarkeder.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Solsejl
Populære søgninger:
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support