Forside

Solsejl terrasse - SolsejlSpecialisten Webshop

Vores polyester solsejl produceres i offwhite og sort. polyester solsejlet er formfast, tæt vævet og behandlet, så det er vandtæt. sejlet er 99 vandtæt og skal derfor altid monteres med lidt fald, så vandet kan løbe af det.
x27stort udvalg af solsejl. solsejl til terrassen, altanen eller udestuen giver dig flere timer i dit yndlings udendørsrum. med et solsejl har du mulighed for at søge skygge for solens stråler, uden at skulle gemme dig indenfor husets mure. solsejl fås i flere størrelser og farver, så det er bare at beslutte hvilket solsejl, der opfylder dine behov.
solsejl er nem at placere forskellige steder på altanen, terrassen eller blandt havens træer. den kan fungere både som afskærmning mod solen og naboen, og skabe privatliv. jysks solsejl kan pletrenses med vand. altanparasol denne parasol er, som navnet angiver, beregnet til brug på en altan.
solsejl antracit grå 3,6x3,6 m sunfun. dekorativt solsejl til at skygge i haven eller på terrassen. sejlet har 4 stk. hjørneringe på 5 mm, så det let kan sættes fast til huset, pæle eller andre genstande.. produktinformation mål 3,6 x 3,6 m
multiwire strap , så du kan nyde din terrasse på alle tidpunkter af døgnet. et solsejl behøves nødvendigvis ikke kun anvendes som et terrassesejl. du kan bruge det som en markise, parasol, pavillon, ov
rdækning, afskærmning og meget mere. hop ind og se mere om forskellige solsejls typer, farver, standard størrelser tilbehør, på ...
forside varer tagged terrasse ... 89 93 90 40 kl. 1017 eller på mail solsejlsolsejl.dk, som vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagen. prøv prisberegneren. firma informationer. solsejlkompagniet aps besøg kun efter aftale frederikssundsvej 60e 2400 københavn nv.
få en drømmesommer med et praktisk solsejl. hvis du har tænkt dig at tilbringe mange timer på din terrasse til sommer, kan et solsejl være en fornuftig investering. du får beskyttelse mod solens stråler, og samtidig bliver det mere behageligt at være på terrassen, når solen bager ned.
vandtætte vandafvisende solsejl i mange størrelser og farver. først og fremmest vores soslejl er så godt som vandtætte, det kan dog forekomme, efter mange timer med regnvejr, at vandet kan begynde at dryppe lidt fra undersiden, og derfor er den korrekte benævnelse vandafvisende.
parasoller og solsejl til terrassen, altanen eller stranden. en parasol kan både fungere som solbeskyttelse og som læ mod vinden. med en parasol kan du nyde den friske danske sommer uden de værste gener i form af kolde vinde og solskoldning. hos biltema finder du et stort udvalg af parasoller i mange forskellige farver, som kan skabe mange ...

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
SolsejlSpecialisten Webshop - Solsejl i høj kvalitet
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi sælger solsejl til både private, erhverv og institutioner.

Vores solsejl er har en langt bedre kvalitet, end dem som sælges i mange byggemarkeder.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Solsejl
Populære søgninger:
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support