Forside

Gls prisberegner - SolsejlSpecialisten Webshop

Vi har mange års ekspertise og garanterer pakkelabels af høj kvalitet i de rette mål til gode priser. du kan vælge at få dit eget tryk på dit gls pakkelabel, eksempelvis din virksomheds logo. det gør dine pakker professionelle og til en gennemtænkt del af din branding. dt lægger kunderne mærke til.
gls kan hjælpe dig med levering til udlandet, til private eller måske retur fra private. se vores produkt og service overblik og lad os tales ved om dine muligheder.
send din pakke med gls. det er nemt og hurtigt og så behøver du ikke engang en printer. vi har lavet en distributionsplan, så du nemt kan printe den og dele den med relevante medarbejderekolleger. hos gls har vi samlet information omkring brexit til dig som afsender.
sådan bestiller du dit gls pakkelabel. første skridt er at finde ud af hvad det koster at få leveret din pakke. der kan du med fordel benytte prisberegner på pakke.dk så du hurtigt får at overblik over hvad det koster at få sendt din pakke.
gls betragter pakken som korrekt leveret, når pakken er henstillet på det aftalte sted. 2.3 pakker over 20 kg bliver kun leveret eller afhentet i stueplan, medmindre der er elevator tilgængelig på adressen. 2.4 gls kan levere til enhver person på modtageradressen.
det er modtagers eget ansvar at viderebringe til en evt. att. person.
pakke med gls. med mere end 1.700 pakkeshops har det aldrig været nemmere at sende pakker. du betaler for fragten på send.gls.dk. herefter får du en qrkode på din email. når du tager din pakke med ned i pakkeshoppen, scanner vi qrkoden, printer din label og sørger for at din pakke kommer godt frem.
velkommen til gls it support. her finder du svar på alle dine spørgsmål. og hvis du ikke gør, så finder du info om, hvem du skal kontakte.
gls priser send pakke med gls gls pakker gls fragtpriser gls pakkeshop priser tyskland sverige england norge gls priser sammelign pakkepost priser bestil
begrænset support til internet explorer. du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da internet explorer er forældet. for en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til chrome, edge, firefox eller en lignende browser.
kr. 120,. kr. 120,. fremme næste hverdag. der kan maksimalt erstattes for 10.000 kr for værdiforsendelser købt på posthuset. værdiforsendelser op til 100.000 kr kan købes på online porto. leveres på modtagers adresse. er pakkens længde mellem 120150 cm brug online porto. forsikret og sporbar via track trace.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
SolsejlSpecialisten Webshop - Solsejl i høj kvalitet
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi sælger solsejl til både private, erhverv og institutioner.

Vores solsejl er har en langt bedre kvalitet, end dem som sælges i mange byggemarkeder.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Solsejl
Populære søgninger:
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support