Forside

Velour stof - Sofa Webshop

Hos citystoffer finder du velour stof i gode kvaliteter og smukke farver. se det store udvalg af stof, sytilbehør og garn på citystoffer.dk
en behagelig hjemmedragt i nicki stof er helt specielt bekvem og hyggelig. stoffet er også et godt valg til tøjdyr og bløde puder pga den fløjlsagtige overflade. vores nicki stof består af 80 bomuld, som er et naturmateriale. hvis du leder efter nicki stof, kan du finde mere end 25 farver som metervare hos os til en god pris.
velour. velour er et fantastisk materiale og har du en tumbler vil det nærmest aldrig forandre sig. velour stof er ikke kun til babybukser, men også til voksne, og især til kjoler synes jeg velour er skønt. velour er blødt, strækbart, lunt og holdbart. stretch velour i de absolut bedste kvaliteter til dejlige priser.
stof 2000 as. rødegårdsvej 180. 5230 odense m. cvr. nr. 30497007. find nærmeste butik
velour er et dejligt blødt materiale med en skinnende look, som ofte er brugt som dug til spisebordet. hos jysk kan du købe velour stof i metermål med 3 meter pr. pakke, og bruge til gørdetselvprojekter i hjemmet. så uanset om du skal lave din egen dug, kostumer, puder eller lignende kan du finde et bred udvalg af stof i nervøs velour.
br>nervøs velour er velegnet til duge, udklædning, rumudsmykning og som dekorationsstof. det er blødt og i en elastisk kvalitet, hvilket gør, at du blot kan klippe din ønskede længde og derefter tage det i brug. det vil ikke trævle og behøver derfor ikke at blive syet. du kan få denne i enormt mange forskellige farver.
velour er noget af det blødeste og vamsede stof man kan få. velour fås i forskellige varianter, og det kan have forskellige navne. her på siden er det strækvelour. det er et stof af bomuld typisk 80 lidt polyester og elastan. det har en plysset overflade, der er ret blød.
velour er en stoftype, som altid har været populær til både syning af tøj og boligtekstiler. især var velourstoffet meget brugt til kjoler, bukser, bluser og børnetøj i 70erne og 80erne, men med tidens retrobølge, der ser ud til at have bidt sig godt fast, har velourstoffet fået en decideret revival.
jeg kigger altid først hos luieluie, når jeg skal handle stof, hun har rigtig mange fine stoffer af rigtig god kvalitet og jeg finder som regel det jeg skal bruge. man kan altid ringe og få hjælp og hun sender det man har bestilt hurtigt. jeg kan kun anbefale at handle her, jeg er aldrig blevet skuffet. læs mere

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Sofa Webshop - Alle slags sofaer i dansk design
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Dansk E-mærket webshop med salg af alle slags sofaer i dansk design.

Håndlavet i Europa.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Dansk design, Sofaer
Populære søgninger: Sofa dk, ægte lædersofa, Modul sofa billig, Modul sofa på tilbud, Grøn sofa med chaiselong, Sofa med chaiselong udsalg, 4 personers sofa, Lædersofa tilbud, Modul hjørnesofa, 4 personers sofa med chaiselong, Lille sovesofa med chaiselong, Sofa hør, Tilbud hjørnesofa, Modulsofa store, Dk manhattan, Chaiselong sofa, Dansk sofa, Hjørnesofa, New yorker dk, Sort lædersofa, Hjørnesofa i velour
Webshoppen forhandler 725+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support