Forside

Tilbud hjørnesofa - Sofa Webshop

Køb hjørnesofa på bilka. vores hjørnesofaer fås i flere farver og kvaliteter, og du kan vælge netop den hjørnesofa, der passer bedst ind i din nuværende indretning eller til den indretning, som du drømmer om.
sammenlign tilbud og priser på hjørnesofa. på tilbudsugen.dk finder du alle ugens aktuelle tilbud og tilbudsaviser på t samlet sted klik her og spar penge nu
find den perfekte hjørnesofa. er du på udkig efter den helt rigtige sofa til hjørnet i din stue, så har biva et udvalg, der kan imponere de fleste. her finder du ikke alene lækkerier i bløde og behagelige materialer du finder også masser af sofaer med både flotte og funktionelle designs.
hjørnesofa med venstrevendt pufafslutning i gråbrunt bonded læder. slanke ben i sort metal. sædet er polstret i koldskum, der giver en fast og stabil støtte, mens rygpuderne polstret med granulatfiberfyld giver en blødere komfort til ryggen. højde 85 cm, længde 293 cm, vægt 109 kg, breddedybde 217 cm. 8.999,.
uanset hvilken sofa man er ude efter, om det er en billig sofa
billige sofaer, en usofa, en sofa på tilbud eller ønsker et tilbud på sofa, en sofa grå eller mørkegrå sofa. ja vi kunne blive ved, u anset hvad du er på udkig efter så kan vi med 110 finde noget der ville passe hjem til dig.
hjørnesofa den komfortable klassiker hjørnesofaen er kendt og elsket i danmark. den klassiske model genkendes på den lidt vamsede og bløde stil, men sofaen er meget andet end det. hjørnesofaer egner sig både godt til mindre stuer og store stuer hvor der er plads til hele familien.
hjørnesofaer. en hjørnesofa er ideel til dig, der vægter maksimal udbytte af stuens kvadratmeter højt. hjørnesofaen er et populært valg, fordi den har plads til hele familien og forener stil og funktionalitet i et komfortabelt møbel.
i vores brede sortiment finder du nemt en populær hjørnesofa uden at overskride budgettet. vi har ofte gode tilbud både her i shoppen og i vores butikker. din drømmesofa skal også holde til at blive brugt hver dag. derfor får du altid 2 års reklamationsret, når du handler hos xlmøbler.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Sofa Webshop - Alle slags sofaer i dansk design
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Dansk E-mærket webshop med salg af alle slags sofaer i dansk design.

Håndlavet i Europa.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Dansk design, Sofaer
Populære søgninger: Sofa dk, ægte lædersofa, Modul sofa billig, Modul sofa på tilbud, Grøn sofa med chaiselong, Sofa med chaiselong udsalg, 4 personers sofa, Lædersofa tilbud, Modul hjørnesofa, 4 personers sofa med chaiselong
Webshoppen forhandler 725+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support