Forside

Sovesofa dk - Sofa Webshop

Sovesofa i lysegråt stof med chaiselong. træk blot skuffen ud og løft madrassen op, når du vil omdanne sofaen til en seng. der er plads til opbevaring af f.eks. dyner og puder under chaiselongen, som desuden kan vendes, hvis du ønsker den højrevendt. højde 87 cm, længde 225 cm, vægt 94,5 kg, breddedybde 151 cm.
der er til den lille lejlighed, hvor du skal udnytte kvadratmeterne. men der er også til en større stue, hvor der er plads til en 3 persons sovesofa. flere af sovesofaerne er lavet i slidstærkt materiale og med god komfort, så de kan holde til lidt af hvert, og de er nemme at rengøre. der er sovesofaer i forskellige materialer og farver.
med en sovesofa fra os får du et trendy møbel med flere funktioner, som indfrier dine behov og ønsker hvad angår kvalitet, komfort og pris. med sovesofaer i mange forskellige størrelser, stilarter, materialer og prisklasser er vi sikre på, at der også findes en sovesofa, der passer til dig og dit hjem.
en sovesofa kan spare dig for et gæsteværelse, da den bløde sofa hurtigt bliver til en blød seng. det kan f.eks. være perfekt til en lille lejlighed, der bruges døgnet rundt. en sovesofa med chaiselong, du aldrig vil op fra. hos os skal du aldrig lade dig nøje. heller ikke når du skal finde et møbel, der både kan fungere som sofa og se
g.
vælg den bedste sovesofa efter dine behov. en sovesofa er det perfekte møbel til dig, som har brug for noget ekstra plads. det kan være at gæsterummet skal kunne bruges som en mindre stue, når der ikke er gæster, eller boligen kan være så beskeden med plads, at man er nødt til at kombinere funktionerne for sofa og seng.
en sovesofa er en sofa der kan foldes ud, således den kan bruges som seng. under sovesofaens siddepuder gemme sofaens specielle konstruktion sig. der vil der typisk være en special metalramme, som gør det muligt at trækkefolde sofaen ud, således en madras trækkes frem, eller rygdelen på sovesofaen bliver en af sovesofaens madrasser.
en sovesofa skal stadig være i god kvalitet. når du skal finde en god sovesofa, er det vigtigt at kigge på både kvalitet og komfort. selvom det skal være praktisk, er det vigtigt at nattesøvnen stadig ikke bliver forstyret. vi fører et stort udvalg af sovesofaer, der rammer de fleste behov.
der skulle gå 14 år, før end den første version af den sovesofa, vi kender i dag med metalramme og foldemadras, blev sat i produktion. lige siden 1899 har utallige sovesofaer set dagens lys, og mange af modellerne har kvinder og mænd verden over taget til sig med kyshånd. der er dog n variant, der overskygger dem alle nemlig futonen

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Sofa Webshop - Alle slags sofaer i dansk design
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Dansk E-mærket webshop med salg af alle slags sofaer i dansk design.

Håndlavet i Europa.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Dansk design, Sofaer
Populære søgninger: Sofa dk, ægte lædersofa, Modul sofa billig, Modul sofa på tilbud, Grøn sofa med chaiselong, Sofa med chaiselong udsalg, 4 personers sofa, Lædersofa tilbud, Modul hjørnesofa, 4 personers sofa med chaiselong, Lille sovesofa med chaiselong, Sofa hør, Tilbud hjørnesofa, Modulsofa store, Dk manhattan
Webshoppen forhandler 725+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support