Forside

Sort lædersofa - Sofa Webshop

Det betyder, at din sorte lædersofa vil holde sig flot i mange år især hvis du gør din del af vedligeholdelsen. en lædersofa er ikke svær at vedligeholde og kræver blot, at du med jævne mellemrum behandler den med plejemiddel. kommer du til at spilde i sofaen, aftørrer du blot læderet med en fugtet klud.
denne sorte 2 personers lædersofa har et lækkert design, der passer til alle boliger. den svæver let og elegant på sine fire høje ben i sort stål og træ, så det er nemt at gøre rent under sofaen. lædersofaens bagside er beklædt med spaltlæder.
en lædersofa i sort er en uomtvistelig klassiker. en sort lædersofa kan sættes sammen med andre mørke møbler, hvis du gerne vil skabe en hyggelig hulestemni
g. eller du kan sætte den i fokus i en stue, der er indrettet med lyse møbler.
sort selvsagt den tungeste og måske mest mageligt udseende form for lædersofa. er du til det minimalistiske udtryk og det enkle, så vil en sort lædersofa formentligt falde i din smag. sort har den store fordel, at det kan kombineres med alle slags materialer og farver. både kontrasterende og komplementerende.
lædersofa luxury stue. der kan ikke benægtes, at næsten alt betrukket med læder ser bedre ud end stofbetræk. under hensyntagen til, at sofa er det mest centrale punkt i enhver stue, burde du vælge en der trodser hele rummet.lædersofaer sikre både kvalitet og luxury følelse til endda det mest minimalistiske rum.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Sofa Webshop - Alle slags sofaer i dansk design
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Dansk E-mærket webshop med salg af alle slags sofaer i dansk design.

Håndlavet i Europa.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Dansk design, Sofaer
Populære søgninger: Sofa dk, ægte lædersofa, Modul sofa billig, Modul sofa på tilbud, Grøn sofa med chaiselong, Sofa med chaiselong udsalg, 4 personers sofa, Lædersofa tilbud, Modul hjørnesofa, 4 personers sofa med chaiselong, Lille sovesofa med chaiselong, Sofa hør, Tilbud hjørnesofa, Modulsofa store, Dk manhattan, Chaiselong sofa, Dansk sofa, Hjørnesofa, New yorker dk, Sort lædersofa, Hjørnesofa i velour, Chaiselong sofa tilbud, Ilva sofa tilbud, 2 pers sofa, Sovesofa dk, Sort hjørnesofa, Rengøring af møbler, Hjørnesofa chaiselong, Billig sofa på nett
Webshoppen forhandler 725+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support