Forside

Sofa puf - Sofa Webshop

Puf til sofa eller fodskammel til lænestol skal du have en puf til din sofa eller en fodskammel til din lænestol, finder du et stort udvalg i dit lokale ikea varehus og her på siden.. sofaen er en vigtig del af din stue, og det er puffen også.
din cali sofa savner helt sikkert en puf, der til kan du få en cali puf. endda i samme farve som din sofa. i mere end 15 farver.
stØrrelser. 2 personers sofa 200 x 90 x sh45 cm. 3 personers sofa 230 x 90 x sh45 cm. sofa puf 90 x 55 x sh44 cm
sofaer med puf er med deres mange anvendelsesmuligheder mange mennesker foretrukne møbelsammensætning, da de både er funktionelle og praktiske, og fordi de som regel også er små og lette at flytte rundt med. når du køber en puf kan de ligesom en sofa være meget forskellige i deres designmæssige udtryk, hvis du enten vælger puffen i stof eller i læder.
der er gode chancer for at du finder din næste puf hos møbelkompagniet. her har vi nemlig både moderne og klassiske sofa puffer, så der er noget for enhver smag. uanset om du er glad for farver eller bedst kan lide at holde din stil i minimalistiske, neutrale farver, så har vi den rette puf til dig.
en sofa med puf er til dig, som elsker at slappe helt af med fødderne oppe når der skal ses en god film de
hjemme. indret hjemmet med en lækker og komfortabel sofa med puf og oplev ægte hygge i tvstuen. se vores spændende udvalg af flotte sofaer i forskellige stilarter, størrelser og farver.
oplev ægte hjemmehygge i stuen med en puf til sofa. en lækker puf til sofa kan gøre filmaftenen derhjemme endnu bedre, hvor du kan slappe helt af og placere benene behageligt på puffen. hos os finder du en puf til sofa i mange flotte designs udført i kvalitetsmaterialer. tilfør hjemmet ekstra varme med en skøn puf. 1 til 48 af 443 vis alle.
en puf kan nemlig bruges til sÅ mange ting. de fleste ser straks for sig, hvordan de hviler deres trætte fødder på puffen, enten når de sidder i sofaen eller lænestolen. og dn version er da også ret god. men du kan også bruge din puf eller fodskammel som et alternativt sofabord, hvilket især er praktisk, hvis du ikke har plads til ...
alle sofaer puffer. altonheims sofaer og puffer er skabt med rødder i den danske designarv og produceret i europa. sofaen er omdrejningspunktet i stuen, og altonheim har altid den helt rigtige sofa, der lige passer til din smag uanset om du foretrækker læder eller stof, eller er på udkig efter en modulsofa, en 3personers sofa, en 2,5personers sofa en 2personers sofa eller en puf.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Sofa Webshop - Alle slags sofaer i dansk design
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Dansk E-mærket webshop med salg af alle slags sofaer i dansk design.

Håndlavet i Europa.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Dansk design, Sofaer
Populære søgninger: Sofa dk, ægte lædersofa, Modul sofa billig, Modul sofa på tilbud, Grøn sofa med chaiselong, Sofa med chaiselong udsalg, 4 personers sofa, Lædersofa tilbud, Modul hjørnesofa, 4 personers sofa med chaiselong, Lille sovesofa med chaiselong, Sofa hør, Tilbud hjørnesofa, Modulsofa store, Dk manhattan, Chaiselong sofa, Dansk sofa, Hjørnesofa, New yorker dk, Sort lædersofa, Hjørnesofa i velour, Chaiselong sofa tilbud, Ilva sofa tilbud, 2 pers sofa, Sovesofa dk, Sort hjørnesofa, Rengøring af møbler, Hjørnesofa chaiselong, Billig sofa på nett
Webshoppen forhandler 725+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support