Forside

Kvalitetssofa - Sofa Webshop

Dallas 3 pers. sofa sort læder. mål h 95 cm x b 217 cm x d 95 cm. dallas 3 pers. lædersofa i stilrent design med bløde, afrundede fomer. sofaen er betrukket med sort regenereret læder og opbygget med et tykt lag skum, som sikrer en yderst behagelig komfort. en langtidsholdbar kvalitetssofa. varenummer 3592. tilstand ny vare.
billund sofa møbler spar penge ved at sammenligne priser på 15 modeller læs anmeldelser og eksperttest betal ikke for meget gør den bedste handel nu
sofaen er til for at blive brugt, og det har vi også sørget for, at du kan gøre med god samvittighed. alle vores stoftyper kommer med minimum 25.000 martindale, der garanterer dig en kvalitetssofa, der samtidig er designet efter dine ønsker. for du kan selv være med til at bestemme stoftype og farve på den sofa, du har udset dig.
svendborg er en kvalitetssofa, som har samlet alt det bedste i t design. med silikone og latex i ryg og sæder med duntop er komforten allerede på plads. hertil kommer et lækkert design med en beklædt forkant o
oprejste armlæn, der stadig indeholder samme bløde linjer, som sofaens puder. svendborgs ben er også vigtige at nævne.
beskrivelse. studio er en kvalitetssofa, som har samlet alt det bedste i t design. med silikone og latex i ryg og sæder med duntop er komforten allerede på plads. hertil kommer et lækkert design med en beklædt forkant og oprejste armlæn, der stadig indeholder samme bløde linjer, som sofaens puder. studios ben er også vigtige at nævne.
sofaer stort udvalg af flotte og klassiske sofaer. skalma cl 600 32 sofasæt. klassisk dansk produceret 32 prs sofasæt med bøge gavle. super komfort. tilbud 17.499,00. ontario 2,5 pers. sofa. enkelt og elegant 2,5 personers sofa i flot og slidstærkt møbelstof. tilbud 3.399,00. 3 personers sofa.
beskrivelse juul 101 sofa. juul 101 sofaen, designet af jens juul eilersen, er en moderne sofa af høj kvalitet. juul 101 fås i mange forskellige størrelser, som giver dig muligheden for at skabe den helt perfekte sofagruppe, der matcher dit hjem og dine behov.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Sofa Webshop - Alle slags sofaer i dansk design
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Dansk E-mærket webshop med salg af alle slags sofaer i dansk design.

Håndlavet i Europa.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Dansk design, Sofaer
Populære søgninger: Sofa dk, ægte lædersofa, Modul sofa billig, Modul sofa på tilbud, Grøn sofa med chaiselong, Sofa med chaiselong udsalg, 4 personers sofa, Lædersofa tilbud, Modul hjørnesofa, 4 personers sofa med chaiselong, Lille sovesofa med chaiselong, Sofa hør, Tilbud hjørnesofa, Modulsofa store, Dk manhattan, Chaiselong sofa, Dansk sofa, Hjørnesofa, New yorker dk, Sort lædersofa
Webshoppen forhandler 725+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support