Forside

Ilva sofa med chaiselong - Sofa Webshop

En sofa med chaiselong er både bekvem og stilfuld, og hos ilva finder du et kæmpe udvalg af forskellige modeller i mange forskellige farver, designs og materialer. der er med andre ord rigtig god mulighed for, at også du kan finde din drømmesofa i ilva.
halfdan sofa med chaiselong. 13.999,licens ... ilva er snart klar med en ny kollektion til efteråret. aw21nyhederne vil lande fra august og frem mod udgangen af året.
vi har sofaer med og uden chaiselong, og med mulighed for indbygget opbevaring. find en sofa i høj kvalitet med 10 års garanti. klik her, og se de mange designs.
sofa med chaiselong giver et utal af muligheder i stuen slapper du også bedst af med fødderne oppe det kan være svært at finde plads til at hvile benene i en almindelig sofa, men med et chaiselongmodul er det ingen sag læn dig godt til rette, smid fødderne op og nyd komfort i verdensklasse. hvad end du mangler en stor flyder med en bred chaiselong eller en lille sofa m
d chaiselong ...
chaiselong, stof, 3 pers., cleveland sofa med chaiselong i antracitgrå fra ilva, med højrevendt chaiselong. ny pris 4.499kr. købt for cirka 4 år siden. sælges grundet flytningen. brugt men i fin stand. afhentes helst i uge 31 i valby. pris 1200kr, men kan godt forhandles. man skal være velkommen til at komme og se den før køb.
cleveland. lys grå 3pers. sofa med venstrevendt chaiselong og ben i krom. ekskl. nakkestøtte, der kan tilkøbes i samme stofbetræk eller en række andre farver. klassisk og elegant 3personers sofa. clevelandsofaen kombinerer tre af de punkter, vi er kendt for høj kvalitet, tidløst design og en meget fair pris.
sofa, læder, 3 pers., ilva, ilva umbria lux 3 pers højrevendt sofa med chaiselong, polydun, formstøbte sæder med pocket fjedre, motoriseret. semi 375 grey læderspalt og lux ben i hvidolieret eg l 245 x h 87 x bd 173 cm outlet ingen returret. afhentes fra butik ilva glostrup normalpris 21.399,.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Sofa Webshop - Alle slags sofaer i dansk design
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Dansk E-mærket webshop med salg af alle slags sofaer i dansk design.

Håndlavet i Europa.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Dansk design, Sofaer
Populære søgninger: Sofa dk, ægte lædersofa, Modul sofa billig, Modul sofa på tilbud, Grøn sofa med chaiselong, Sofa med chaiselong udsalg, 4 personers sofa, Lædersofa tilbud, Modul hjørnesofa, 4 personers sofa med chaiselong, Lille sovesofa med chaiselong, Sofa hør, Tilbud hjørnesofa, Modulsofa store, Dk manhattan, Chaiselong sofa, Dansk sofa
Webshoppen forhandler 725+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support