Forside

Bred sofa - Sofa Webshop

Her ser du en moderne vendbar sofa med chaiselong i slidstærkt antacitgråt stof, samt ben i massiv asketræ. denne retro new york sofa vil passe ind i stort set alle hjem, så trænger stuen til et nyt ansigtsløft vil denne sofa være et godt valg.. sofaen måler 86 cm i højden, 85 cm i dybden, 235 cm længde og 147 længde 2. new yorkserien fås i flere modeller.
2personers sofa med masser af komfort. god komfort er synonym med en ikea sofa. det gælder, uanset om det er en 2personers sofa eller en stor hjørnesofa, der er tale om. det er vigtigt, at vi sidder og ligger godt, når vi bruger sofaen. hvis du ikke har meget plads eller har en minimalistisk stil, er en lille sofa et oplagt valg.
vores populære cali sofaer, der fås både som usofa og chaiselong sofa, er de perfekte flyder sofaer. med en bred chaiselong på 110 cm er der plads til at to voksne kan ligge der samtidig. den findes i både vævet stof og velour i flere flotte farver. er du mere til læder, så er vores bolette sofa et rigtig godt valg.
her ser du en moderne vendbar sofa med chaiselong i slidstærkt lysegråt stof, samt ben i massiv asketr
. denne retro new york sofa vil passe ind i stort set alle hjem, så trænger stuen til et nyt ansigtsløft vil denne sofa være et godt valg.. sofaen måler 86 cm i højden, 85 cm i dybden, 235 cm længde og 147 længde 2. new yorkserien fås i flere modeller.
med sofa og loungemøbler er der rig mulighed for at nyde det gode vejr og dase på terrassen. hos havemøbelland har vi en bred vifte af forskellige typer og modeller til enhver smag. i vores sortiment finder du alt lige fra hjørnesofaer, liggestole og drømmesenge til sofasæt med 2 og 3personers sofaer.
sofa med bred chaiselong har du brug for lidt afslapning ja, hvem har ikke brug for det. en bred chaiselong med ekstra bredde kan ikke kun hjælpe dig med at få den hvile, du fortjener, men den kan også tilføre din indretning den stil, du altid har drømt om
en sofa til dagligdagen, fester og gæster. mangler du en sofa, har vi et bredt udvalg af typer, modeller og design. så kan du nemt finde den rigtige til lige præcis din stil og indretning. stil og smag svinger i løbet af livet. derfor har vi f.eks. ekstra betræk til flere af vores stofsofaer.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Sofa Webshop - Alle slags sofaer i dansk design
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Dansk E-mærket webshop med salg af alle slags sofaer i dansk design.

Håndlavet i Europa.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Dansk design, Sofaer
Populære søgninger: Sofa dk, ægte lædersofa, Modul sofa billig, Modul sofa på tilbud, Grøn sofa med chaiselong, Sofa med chaiselong udsalg, 4 personers sofa, Lædersofa tilbud, Modul hjørnesofa, 4 personers sofa med chaiselong, Lille sovesofa med chaiselong, Sofa hør, Tilbud hjørnesofa, Modulsofa store
Webshoppen forhandler 725+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support