Forside

Vielsesring med sten - Smykker.dk Webshop

Vælg med eller uden sten. i behøver ikke at få sten i jeres ringe nu det kan sagtens lade sig gøre at sætte sten i ringen, eller ringene, på et senere tidspunkt. vielsesringe skal ikke være billige men lavet ud fra den højeste kvalitet og med bæredygtig omtanke, så ringene kan holde og blomstre med jer og jeres kærlighed sammen.
hos vibholm har vi et bredt udvalg af fortryllende vielsesringe i guld og sølv. de er i en kvalitet, der holder hele livet præcis som ægteskabet gerne skulle. der er derfor ingen id i at vælge en billig vielsesring, der vil gå i stykker eller ruste efter få år. gå efter en langtidsholdbar ring både kvalitetsmæssigt og stilmæssigt.
denne form for fatninger er populære ved forlovelses og vielsesringe, da de nemt kan udvides med flere sten i forbindelse med årsdage eller andre vigtige begivenheder i livet. kanal fatningen kan kompineres med grap og rørfatninger af større diamanter, hvor kanalfatningen kan støde op til fra begge sider.
vielsesringe guld med sten en populær kombination er guld vielsesringe med sten og hos bartoli copenhagen har vi et stort og flot udvalg, hvis du gerne vil have en vielsesring i guld med sten. du kan f.eks. få mange flotte designs, hvis du leder efter vielsesringe guld 14 karat med sten. men det er selvfølgelig også muligt at få vielsesringe guld uden sten. vielsesringe med diamant der findes mange muligheder, hvis du ønsker en vielsesring med diamant.
vi har nemlig et stort udvalg af ringe i forskellige materialer og designs, så du kan finde den helt rigtige ring til at symbolisere jeres kærlighed. vi har alt fra helt simple ringe uden sten til
mere iøjnefaldende ringe med brillanter, diamanter og motiver. du kan derfor finde den unikke ring, som netop skal være symbolet på jeres kærlighed.
har en vielsesring i sat sten, er diamanten den mest holdbare sten der findes. dog kan diamanten flække, hvis den får et uheldigt slag. sidder den nede i ringen i det vi som guldsmede kalder forrivning, så kan de fleste godt blive holdt på plads af sig selv, men kom gerne og spørg.
en sølvring med en diamant eller en anden type sten fremstår utrolig elegant, ligesom en helt glat og enkel udgave til manden også er meget populær. vielsesringe til mænd. det er ikke alle mænd, der vælger at få en vielsesring, men de mænd der gør, har mange muligheder for at finde noget, der passer netop til deres behov.
de billigste vielsesringe koster fra 800, kr. og opefter. med i prisen er en smuk ringæske, gravering og gratis levering af ringene. i betaler altså ikke mere end den pris i ser på ringene. det betyder altså, at i hos dinvielsesring.dk kan finde de smukkeste ringe, og højest komme af med 5000. kr. i denne kategori.
en vielsesring i hvidguld kan bæres overalt og sammen med alle typer tøj, som er det, der gør vielsesringe hvidguld til et fantastisk valg. vi har hvidgulds vielsesringe både med og uden diamanter eller andre sten, og det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvilken type vielsesring du vælger.
solitairering i 14 karat hvidguld med blank overflade og 1 brillantslebne diamanter i wesseltonsi. ringen er en del af ombytningsserien. ombyt indenfor 2 år til større sten. betal kun diff. mellem ny og gammel ring. klik på hjÆlp ombytningsserier.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Smykker.dk Webshop - Danske designsmykker
Hos Smykker.dk kan du finde flotte smykker i høj kvalitet og samtidig få den bedst tænkelige service.

Hos Smykker.dk findet du et nøje udvalg af danske design smykker, hvor kvaliteten er i top.
Du kan vælge mellem mere end 450 designs fra kendte mærker

Find det smykke du drømmer om

Fri fragt for køb over 299 ,-
ubegrænset returret - hvis varen stadig er plomberet kan den sendes retur
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Smykker
Populære søgninger: Smykker danmark, Dyrberg kern smykker, Danske smykke mærker, Lund copenhagen marguerit ring, Lund copenhagen marguerit ring sølv, Smykker til kvinder, Izabel camille aps, Vielsesring med sten, Marguerit øreringe sølv, øreringe til kvinder, Fra 14k, Ef 527l 1avef, Hjertesmykke med diamanter, Smykker tilbud, Ankerkæde forgyldt sølv, Creoler med diamanter, Dagmarkors, Kreoler, Smykker
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support