Forside

Izabel camille - Smykker.dk Webshop

Izabel camille er et dansk smykkefirma, som elsker at lege med udtryk og bringe det feminine univers frem i deres kollektioner. kamille, som designer smykkerne hos izabel camille, skaber smykker med bevidstheden om at det ydre skal afspejle det indre i enhver kvinde.
izabel camille er et brand af smykker i den skandinaviske designtradition. med udgangspunkt i høj kvalitet og enkle designs formår izabel camille at levere flotte og trendy smykker til alle kvindetyper. med smykker fra izabel camille er det muligt at forkæle sig selv eller andre med fashionable smykker til rimelige priser.
historien om izabel camille smykker. det i dag udbredte og eksklusive smykkebrand izabel camille inspirerer hver dag kvinder med deres fortryllende og moderne designs. hele eventyret startede dog tilbage i 2001, hvor kamille Østergaard besluttede sig for at forfølge sine drømme om at lukke kvinder over hele landet ind i hendes kreative univers.
izabel camille olivia ring a4146gs. smuk ring fra izabel camillex27s olivia kollektion skabt i 18 kt. guldbelagt sterli
gsølv.mål 5 mm.. 505,75 dkk 595,00 dkk. eks. moms 404,60 dkk. vælg variant. føj til kurv. produktet er tilføjet til kurven.
izabel camille er et dansk smykkebrand, der ligger placeret i det nordsjællandske, hvor skandinaviske designtraditioner, høj kvalitet og enkle designs er i fokus. brandet er grundlagt af mor og datter, der drømmer om at skabe trendy smykker til kvinder, der sætter pris på høj kvalitet til små penge. i dag består virksomheden af et ...
kom til izabel camille lagersalg, hvor du kan købe udgåede smykker samt kollektionsprøver med helt op til 50 70 rabat. lagersalg hos izabel camille , hvor du kan finde flotte smykker, til stærkt nedsatte priser, alle deres smykker er lavet af sterling sølv, med forskelligt udtryk. smykker i guldbelagt sølv, hvidt og sort sølv.
izabel camille materialer og farver. izabel camille smykker er lavet af sterling sølv 925. smykkerne overholder de danske lovkrav om afgivelsen af nikkel, cadmium, bly og kviksølv. izabel camille er registreret forhandler og importør af smykkedele i ædle metaller.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Smykker.dk Webshop - Danske designsmykker
Hos Smykker.dk kan du finde flotte smykker i høj kvalitet og samtidig få den bedst tænkelige service.

Hos Smykker.dk findet du et nøje udvalg af danske design smykker, hvor kvaliteten er i top.
Du kan vælge mellem mere end 450 designs fra kendte mærker

Find det smykke du drømmer om

Fri fragt for køb over 299 ,-
ubegrænset returret - hvis varen stadig er plomberet kan den sendes retur
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Smykker
Populære søgninger: Smykker danmark, Dyrberg kern smykker, Danske smykke mærker, Lund copenhagen marguerit ring, Lund copenhagen marguerit ring sølv, Smykker til kvinder, Izabel camille aps, Vielsesring med sten, Marguerit øreringe sølv, øreringe til kvinder, Fra 14k, Ef 527l 1avef
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support