Forside

Vinduessikring - Skrab dig til en alarm

Hold tyve væk med vinduessikring. med den rigtige vinduessikring er indbrudstyve mindre interesseret i at trænge ind i dit hjem, din virksomhed, dit lager, dit værksted eller et helt femte sted. det tager ikke mere end 23 minutter for en indbrudstyv at komme ind ad et normalt vindue, som ikke har vinduessikring.
vindueslås til nøgle fås i alle cylinderserier. sikr dine vinduer med en lås fra assa abloy. du kan få samme cylindertype i din vindueslås som du har i de resterende låse i din bolig. vælg eksempelvis garant plus, som er den sikreste lås til private og serie 1200, der er den næstsikreste lås.
rationel vinduer og døre er desuden testet efter pas 24, som er en veldokumenteret engelsk vejledning om indbrudssikring. pas 24 sikrer dig,
t dine nye vinduer og døre er godkendt som indbrudshæmmende og testet af et eksternt certificeringsinstitut. under en pas 24 test får testtyven 5 indbrudsforsøg tre minutter.
pn vinduessikring er et indbrudshæmmende beslag til ekstra sikring af vinduer. beslaget gør det svært for en eventuel tyv at brække vinduesrammen op med et koben eller lignende. beslaget kan anvendes på alle udadgående side og tophængte vinduer. det er hvidt og har en længde på 55 mm og bredde på 30 mm.
pn vinduessikringsbeslag hvid. dette beslag anvendes til ekstra sikring af lukkede vinduer og gør det svært at brække vinduesrammen op. beslaget anvendes på udadgående side og tophængte vinduer, dog til vinduer større end 1 meter anbefales det at anvende 2 beslag.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Skrab dig til en alarm - Vind en alarm til en værdi á 28.743 kr

97 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 20.00 som VIP. Bliv VIP her
Tag skrabespillet med Verisure

Du kan vinde en alarm til en værdi á 28.743 kr

For at deltage i lodtrækningen skal du blot skrabe 3 ens
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Skab spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 16.00
Betingelser:  Skraber du 3 ens tyveknægte, detager du automaisk i konkurrencen når du har angivet dine kontaktoplysninger. Din cashback modtages når du har udfyldt formularen, uanset om du vinder eller ej.
Tags: Verisure, Alarm
Populære søgninger: Verisure danmark, Verisure abonnement pris, Alarm til hjemmet, Alarmskilte, Verisure opsigelse pris, Røgkanon, Verisure opsigelse, Dansikring mine sider, Smartplug verisure, Nøglefri låsesystem, Verisure pris, Privatalarm, Tyverialarm til erhverv, Privatalarm med kamera, Tyverialarm virksomhed
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support