Forside

Tyverisikring af døre og vinduer - Skrab dig til en alarm

Værktøj og stiger der kan hjælpe tyven med at begå indbrud bør være låst godt inde. 3. tjek at dine vinduer og døre er sikre. dine vinduer og døre er ofte husets svage sted gamle og møre vinduer og døre er nemme at bryde op sørg derfor altid for at dine døre og vinduer som udgangspunkt er i god stand.
tyverisikring af vinduer og døre. forudsætningen for et frit liv er, at du føler dig tryg, sikker og uden for fare
med en fjernbetjening kan du med et enkelt tryk låse alle vinduer og døre i hele huset. så lader du ikke nogen døre stå åbne til tyven. det er også en god sikkerhed, hvis tyven skulle komme ind alligevel, fordi man ikke kan åbne låsene indefra. alle låse kører på batterier, og monteres på alle vinduer og døre i huset.
det danske firma secuyou aps er stiftet af opfinderen leo laursen og har været på markedet med deres system til tyverisikring af døre og vinduer siden 2010. ideen bag den elektronisk låsning af husets vinduer og døre kom fra leo der selv ikke var særlig god til at huske det.
da rigtig mange indbrud sker netop fordi vinduer og terrassedøre ikke er forsvarligt låst, så kom ideen næsten af sig selv.
sikring af døre og vinduer. der sker 5 indbrud hver time døgnet rundt i danmark det gør en forskel, at vinduer og døre har ekstra indbrudssikring, der gør det besværligt for tyven at bryde dem og ikke mindst svært at få noget med ud igen. beslag og greb til vinduer og døre dækker over mange formål.
sikring af yderdørene. alle dørens komponenter skal være solide. har indbrudstyven udset sig en bolig, søger tyven efter det svageste punkt, hvor det er hurtigt og lettest at komme ind og ud med tyvekosterne. på terrassedøren kan der monteres en kodelås eller en lås med nøgle.
når du laver indbruds og tyverisikring af din bolig bør du derfor altid huske at låse alle døre og vinduer. og husk, at forsikringen dækker typisk heller ikke, hvis boligen ikke har været forsvarligt låst. 2. fÅ hjemmet til at se beboet ud. indbrudstyve udvælger deres ofre grundigt, inden de begår indbrud.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Skrab dig til en alarm - Vind en alarm til en værdi á 28.743 kr

74 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 20.00 som VIP. Bliv VIP her
Tag skrabespillet med Verisure

Du kan vinde en alarm til en værdi á 28.743 kr

For at deltage i lodtrækningen skal du blot skrabe 3 ens
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Skab spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 16.00
Betingelser:  Skraber du 3 ens tyveknægte, detager du automaisk i konkurrencen når du har angivet dine kontaktoplysninger. Din cashback modtages når du har udfyldt formularen, uanset om du vinder eller ej.
Tags: Verisure, Alarm
Populære søgninger: Verisure danmark, Verisure abonnement pris, Alarm til hjemmet, Alarmskilte, Verisure opsigelse pris, Røgkanon, Verisure opsigelse, Dansikring mine sider, Smartplug verisure, Nøglefri låsesystem
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support