Forside

Privatalarm - Skrab dig til en alarm

En privatalarm med videoovervågning eller med kamera er udstyret med den nyeste billedkvalitet og lyd, så du kan være sikker på, at dit hjem er i trygge hænder. en privatalarm med kamera opfanger de forskellige elementer, der bevæger sig, i dit hjem, uanset om du er hjemme eller ude.
hos g4s har vi implementeret en række processer og procedurer i forhold til coronavirus, som minimerer risikoen for såvel vores ansatte som for vores kunder. det, håber vi, er med til, at du som kunde føler dig tryg ved at få besøg af en g4ssikkerhedskonsulent, servicemontør, vagt m.v. overvÅgning og reaktion 247365. danmarks ...
hvis du installerer privatalarm øges din tryghed, både når du ikke er hjemme, men du kan også slå privatalarmen delvist til i din bolig, en såkaldt skalsikring eller nattilkobling. det betyder at kun de detektorer du ønsker skal være aktive når du er hjemme vil være det. vores teknikere sørger for at din privatalarm bliver programmeret efter dine behov.
en privatalarm er en alarmtype, der særligt egner sig private hjem og ejendomme. alarmerne i vores prisberegner
r alle trådløse gsmalarmer, der er særligt fleksible, brugervenlige og driftssikre altså en perfekt sikkerhedsløsning til privatpersoner og private boliger. beregn en pris på din privatalarm
det er vigtigt, at du føler dig tryg i dit eget hjem. og i mange tilfælde, kræver det en privatalarm. så kan du både være tryg når du er hjemme, men også når du tager af sted fra dit hjem. hos os kan din privatalarm blive tilkoblet en alarmcentral med døgnbemanding, der ringer til dig ved brand eller indbrud. se alarm video.
får du indbrud, selvom du har en shieldalarm, dækker g4s din selvrisiko på op til 3.000 kr. vi sørger også for, at du og din familie får tilbudt psykologisk krisehjælp, så i kan få oplevelsen bearbejdet og komme godt videre. på den måde kan du få en billig alarm til dig og dit hjem.
billig og pålidelig privatalarm. hvis du vælger at købe en alarm der har et løbende abonnement, har du kun sikkerhed så længe du betaler. ved større alarmselskaber kan det koste fra 300 kr. pr. måned og opefter. nogle større alarmselskaber opkræver desuden en sum pr. fejlalarm.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Skrab dig til en alarm - Vind en alarm til en værdi á 28.743 kr

131 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 20.00 som VIP. Bliv VIP her
Tag skrabespillet med Verisure

Du kan vinde en alarm til en værdi á 28.743 kr

For at deltage i lodtrækningen skal du blot skrabe 3 ens
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Skab spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 16.00
Betingelser:  Skraber du 3 ens tyveknægte, detager du automaisk i konkurrencen når du har angivet dine kontaktoplysninger. Din cashback modtages når du har udfyldt formularen, uanset om du vinder eller ej.
Tags: Verisure, Alarm
Populære søgninger: Verisure danmark, Verisure abonnement pris, Alarm til hjemmet, Alarmskilte, Verisure opsigelse pris, Røgkanon, Verisure opsigelse, Dansikring mine sider, Smartplug verisure, Nøglefri låsesystem, Verisure pris, Privatalarm, Tyverialarm til erhverv, Privatalarm med kamera, Tyverialarm virksomhed, Bedste alarm til hjemmet, Videoovervågning udendørs, Bedste tyverialarm
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support