Forside

Nøglefri låsesystem - Skrab dig til en alarm

Med nøglefri låse kan du enkelt omkode nøglebrikker, så de passer til de nye forudsætninger og kan udleveres til nye medarbejdere eller personer, der midlertidigt har brug for adgang til faciliteterne. hvis et kort forsvinder, spærrer du det blot, så uvedkommende ikke kan få adgang.
et smartlock låsesystem gør at hjemmeplejen bliver fuldstændig nøglefri. det er nemlig et elektronisk låsesystem, som bliver styret via en smartphone app. med andre ord kan hjemmeplejen åbne alle de ældre borgers døre kun ved hjælp af deres smartphone. det er en mindre revolution for hjemmeplej
n og kommunen, hvis du spørger mig.
nøglefri betjening eller keyless go og smartkeys betyder, at du kan låse bilen op og starte den uden at tage bilnøglen op af lommen eller tasken. når du er inden for kort afstand af bilen, låser den automatisk op og er klar til at starte.
som udgangspunkt er en nøglefri elektronisk dørlås nemlig altid låst, hvilket betyder at døren vil være helt låst når den lukkes. du skal derfor ikke bekymre dig om døren er låst udefra, når du er hjemme eller om du har glemt at låse døren, da du var den sidste der gik fra boligen eller kontoret.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Skrab dig til en alarm - Vind en alarm til en værdi á 28.743 kr

114 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 20.00 som VIP. Bliv VIP her
Tag skrabespillet med Verisure

Du kan vinde en alarm til en værdi á 28.743 kr

For at deltage i lodtrækningen skal du blot skrabe 3 ens
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Skab spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 16.00
Betingelser:  Skraber du 3 ens tyveknægte, detager du automaisk i konkurrencen når du har angivet dine kontaktoplysninger. Din cashback modtages når du har udfyldt formularen, uanset om du vinder eller ej.
Tags: Verisure, Alarm
Populære søgninger: Verisure danmark, Verisure abonnement pris, Alarm til hjemmet, Alarmskilte, Verisure opsigelse pris, Røgkanon, Verisure opsigelse, Dansikring mine sider, Smartplug verisure, Nøglefri låsesystem, Verisure pris, Privatalarm, Tyverialarm til erhverv, Privatalarm med kamera, Tyverialarm virksomhed, Bedste alarm til hjemmet, Videoovervågning udendørs, Bedste tyverialarm, Privat alarmsystem, Alarm privat, Alarm klistermærker, Alarm mærkater, Hjemme alarm system, Dørlås med app
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support