Forside

Danske grøntsager i sæson - SimonHolst Webshop

Mange grøntsager kommer i sæson i sommermånederne. for eksempel kan man nyde broccoli og blomkål fra juni måned, mens man fra juli kan begynde at se danske majs og squash i gårdbutikker og supermarkeder. se en video om, hvordan man dyrker og høster kartofler i danmark.
der er flere fordele ved at vælge frugt og grønt, når det er i sæson i danmark. først og fremmest indeholder danske frugter og grøntsager, med undtagelse af jordbær og agurker, færre sprøjtemidler end de udenlandske. der er dog stadig fundet sprøjtemiddelrester i 1 ud af 4 danske grøntsager, så hvis du vil være helt fri for disse kemikalier, skal du vælge økologisk.
spis grøntsager i sæson for at få det bedste udbytte. hjalp denne grøntsagsguide dig, og er du nu klar til at gå på jagt efter grøntsager i sæson så længe du går på jagt i den rigtige sæson, vil du med garanti have mulighed for at finde en lækker og smagsfuld grøntsag.
sæsonliste oversigt over danske råvarer i sæson januar grønkål, gulerod, hvidkål, jordskok, julesalat, kartofler, kinakål, kålrabi, løg, pastinak, persillerod, porre, rosenkål, rødbede, rødkål, savojkål, selleri, østershat.
juli er et overflod af friske grøntsager. sæson i juli agurk, bladbede, bladselleri, blomkål, broccoli, bønner, gulerødder, hvidkål, jordskokker, kartofler, kinakål, løg, persille, radise, forskellige slags salater, spid
kål, squash, tomat og ærter. derudover er samtlige krydderurter, som kan vokse herhjemme, i sæson.
sæsonliste køb dansk frugt og grønt, når det er i sæson. frugt og grønt kan du finde i forskelligt udvalg hele året rundt. se det store udvalg af sæsonens frugter og grøntsager her. januar. grønkål, gulerødder, hvidkål, jordskokker, kartofler, kinakål, løg, pastinakker, persillerod, porrer, rosenkål, rødbeder, rødkål, selleri. februar
frugt grønt i sæson. uanset hvornår du besøger os, er der nyhøstet lækkerier, som er i sæson. her kan du få et overblik over hvilket frugt og grønt, der er på sit højeste netop nu og i løbet af året. søg. frugt. grøntsager. sorter efter sæson. alfabetisk. a.
som sagt smager danske råvarer bedst når de er i sæson og nyhøstet. som om det ikke er grund nok, til at handle ud fra sæsonen, er det oftest også billigere, at købe frugter og grøntsager i sæson. de er dansk producerede, og du er dermed med til at skåne miljøet, da råvarerne ikke har så langt fra marken, til din tallerken.
grønt grønkål, gulerødder, jordskokker, kinakål, løg, pastinak, persillerødder, porrer, rosenkål, rødbeder, rødkål, vinterhvidkål. frugt visse æblesorter. februar. grønt grønkål, gulerødder, jordskokker, løg, pastinak, persillerødder, porrer, rødbeder, vinterhvidkål. endvidere agurker dyrket i drivhus. frugt visse æblesorter.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
SimonHolst Webshop - Butik med plakater
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 12.0% som VIP. Bliv VIP her
SimonHolst er en plakatvirksomhed, der udvikler plakater med henblik på at inspirere og oplyse forbrugeren.

På vores webshop kan du finde mange forskellige kategorier, men vi har gjort os særligt bemærket i Danmark på børne- og køkkenplakater.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
10.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Plakater
Populære søgninger: Hval plakat, Måleenheder, Madpyramiden plakat, Vitaminer og mineraler oversigt, Plakater til børneværelset, Verdenskort, Udskæring lam, Opvaskemaskine symboler, Vaskesymboler, Verdenskort plakat, Simon mest, Byplakater, Cocktailopskrifter, Frugter og grøntsager, Affaldssortering, Fisk & skaldyr
Webshoppen forhandler 1555+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support