Forside

Affaldssortering - SimonHolst Webshop

Affaldssortering gavner miljøet. mælkekartoner, pizzabakker og rester fra aftensmaden. affaldssortering og genanvendelse af alle mulige forskellige typer affald tager mere og mere om sig, og affaldssortering er blevet det nye sort i forsøget på at være mere grøn.
er du på jagt efter et smart system til dit skrald eller din affaldssortering så finder du et stort udvalg af praktiske skraldespande med forskellige funktioner og i forskellige farver, størrelser og materialer. vi forhandler både skraldespande til montering i køkkenet, badeværelset eller et af hjemmets øvrige rum.
grøn affaldssortering flasker og dåser med pant vejene i snevejr andre sider . på miljøstyrelsens hjemmeside kan du læse generelt om sortering af affald og om henkastet affald og bøder. det nytter af sortere nyt vindue henkastet affald og bøder nyt vindue
det er et kæmpe skridt for affaldsso
tering, fordi det nu bliver nemmere at genanvende og genbruge i hele landet. ifølge miljøstyrelsen kan danmark spare 589.000 tons co2, hvis alle danskere sorterer alt deres husholdningsaffald i stedet for at sende det til forbrænding. det svarer ifølge styrelsen til afbrænding af mere end 200.000 tons kul
sådan indretter du din affaldssortering i hjemmet. det kan være svært at indrette et nemt system til sortering af affald i hjemmet. især, hvis du bor i en mindre lejlighed, og pladsen er trang. få gode ideer og råd til indretning af din affaldssortering og se 21 smarte løsninger.
affald skal sorteres i ti fraktioner mad, papir, pap, metal, glas, plastik, fødevarekartoner, restaffald og farligt affald. de nye regler lægger også op til sortering af tekstiler, som vil blive indført senere. de 10 slags affald markeres med piktogrammer, som bruges i alle kommuner.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
SimonHolst Webshop - Butik med plakater
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 12.0% som VIP. Bliv VIP her
SimonHolst er en plakatvirksomhed, der udvikler plakater med henblik på at inspirere og oplyse forbrugeren.

På vores webshop kan du finde mange forskellige kategorier, men vi har gjort os særligt bemærket i Danmark på børne- og køkkenplakater.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
10.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Plakater
Populære søgninger: Hval plakat, Måleenheder, Madpyramiden plakat, Vitaminer og mineraler oversigt, Plakater til børneværelset, Verdenskort, Udskæring lam, Opvaskemaskine symboler, Vaskesymboler, Verdenskort plakat, Simon mest, Byplakater, Cocktailopskrifter, Frugter og grøntsager, Affaldssortering, Fisk & skaldyr, Fodbold i parken i dag
Webshoppen forhandler 1555+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support