Forside

Voks til kalkmaling - Sille & Sylvester Webshop

Beskrivelse hvid møbelvoks til kalkmaling. hvid møbelvoks til kalkmaling er en helt igennem naturlig voks til dine malede møbler. voksen er lugtfri og super blød at arbejde i og med. den kommer i 4 forskellige farver og kan overflade beskytte dine kalkmalede møbler mod smuds og snavs.
malingen er ikke en kalkmaling så du behøver ikke at bruge voks på den. lysebrun voks giver samme effekt som den brune voks, men selvfølgelig ikke så mørk. en smuk patina til dine møbler. bronze voks er helt fantastisk smuk og er fin at bruge enkelte steder.
antik voks er perfekt til anvendelse oven på alle vores malingsfarver. den tilføjer alder til dit møbel, og det endelige resultat er smukt og rent. antik voks i farverne lys brun og brun giver dine overflader et mere autentisk, gammelt look, og de er det bedste valg, hvis du vil have dine ting til at se virkelig gamle og franske ud.
voks til kalkmaling når du efterbehandler med antique voks, gør du møblet smuds og vandafvisende, og giver det et mere autentisk udseende. qvalitet.dk
voks til kalkmaling. voks til
kalkmaling fra nordic chik er en utrolig blød voks som er virkelig nem at arbejde med. jeg har efterhånden prøvet en del forskellige og enten lugter de frygteligt af terpentin eller også er de hårde og svære at arbejde med. nordic chiks voks er kun baseret på naturlige voks ingredienser. sådan vokser du din kalkmaling
hvordan bruger du voks til kalkmaling læs her hvordan du bruger voks til din kalkmaling, det kan være klar voks, brun voks, sort voks eller hvid voks. kalkmaling
voks, lak, olie og lim til kalkmaling. anvend voks eller lak til annie sloan kalkmaling olie og voks er godt til råt træ, giver flot glød. standardsortering sortr efter popularitet sortr efter gennemsnitlig bedømmelse sortr efter nyeste sortr efter pris lav til høj sortr efter pris høj til lav.
markedets bedste møbelvoks fra autentico anvendes til efterbehandling og beskyttelse efter det er malet med autentico vintage kalkmaling, eller som dekorativt formål ovenpå den profesionelle autentico versante kalkmaling. voks forsegler og beskytter mod snavs, støv og vandpletter.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Sille & Sylvester Webshop - Hyggelige varer til hus og have
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Webshop med stort indhold af praktiske og hyggelige varer til hus og have.

Melamin til køkkenet i friske farver, madkasser og drikkedunke, fuglehuse, altankasser, porcelænsknopper, emaljeskilte og meget mere.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Melamin, Køkken, Madkasser, Drikkedunke, Fuglehuse, Altankasser, Porcelænsknopper, Emaljeskilte
Populære søgninger: Voks til kalkmaling, Knopper til skabe, Gammeldags greb, Kommode greb, Greb til skuffer, Emaljeskilte med tekst, Hjemmelavet påskepynt, Skilte med tekst, Julestjerne lys, Urtepotter plast, Jdl collection de vetements, Nøglehul, Perlemor, Toiletrulleholder, Velvel green
Webshoppen forhandler 1322+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support