Forside

Skæg trend 2018 - Sille & Sylvester Webshop

Så find din inspiration her hvor vi viser 3 skægtrends, som aldrig går af mode. dn skæg styling du vælger, siger måske mere om dig end man lige umiddelbart skulle tro. skæg moden har gennem tiden ændret sig fra fuldskægget til skægtubbe samt til mere stylede looks som wcbrættet.
fuldskæg er den sidste nye trend indenfor hår for mænd. det kan give et maskulint og flot look, hvis det bliver behandlet ordentligt. men derimod kan man også hurtigt komme til at ligne en forvirret hulemand, hvis ikke skægget plejes og trimmes efter behov. i denne guide kan du læse mere om, hvordan du gror et flot og sundt skæg.
2018 har i den grad været skæggets år og det fortsætter i 2019. overvejer du at hoppe med på moden og lade skægget stå lad dig inspirere af disse tre slags skæg, der er kommet for at blive og ikke ser ud til at gå af mode.
trenden for herrer og for damer efterår 2018. trenden for herrer er stadigvæk langt hår for de unge samt det helt korte a la 50er stilen, med langt hår i top og helt kort i siderne. den har pigerne også lidt af, med deres undercut som lidt sidecut med det lange hår, der falder udover.
hver mand skal se i det mindste pænt. samtidig tvinger moderne virkeligheder repræsentanterne for de
stærkere køn til at forstå modetrends for at holde trit med andre. for at forenkle det hårde valg af frisurer i et stort udvalg af modeller, har vi udarbejdet en gennemgang af moderne og trendy hårklipp inden 2018. varianter af mandlige hårklipp.
foto rex features vi kommer til at se meget mere af det korte, maskinklippede x27buzz cutx27 la brooklyn beckham, mener en frisør. hårtrends 2018 frisørerne spår sådan kommer dit hår til at sidde i 2018 tre frisører giver her deres bud på, hvad hårmoden byder på i det forestående år.
skægget er igen blomstret op til, at være en kæmpe trend. jo mere skæg, jo mere mand er nutidens motto, men et godt skæg kræver også en vis pleje for at fremstå smukt og mandligt. vi har over de seneste par uger lavet en kæmpe skægtrimmer test, så vi kan guide dig på vej til, hvilken skægtrimmer du bør investerer i og, hvilke du bør holde langt væk ...
fordelen ved at få det væk er også, at dine ansigtstræk bliver mere fremtrædende, og det giver en masse personlighed til dit look. også skægget ryger af eller trimmes godt med en skægtrimmer i 2018. se hvilke skægtrimmere, der er bedst i test her. eller omvendt længere hår. i den anden boldgade er længere hår også på mode i 2018.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Sille & Sylvester Webshop - Hyggelige varer til hus og have
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Webshop med stort indhold af praktiske og hyggelige varer til hus og have.

Melamin til køkkenet i friske farver, madkasser og drikkedunke, fuglehuse, altankasser, porcelænsknopper, emaljeskilte og meget mere.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Melamin, Køkken, Madkasser, Drikkedunke, Fuglehuse, Altankasser, Porcelænsknopper, Emaljeskilte
Populære søgninger: Voks til kalkmaling, Knopper til skabe, Gammeldags greb, Kommode greb, Greb til skuffer, Emaljeskilte med tekst, Hjemmelavet påskepynt, Skilte med tekst, Julestjerne lys, Urtepotter plast, Jdl collection de vetements, Nøglehul, Perlemor, Toiletrulleholder, Velvel green, Lædergreb, Metal maling, Maling møbler, Boligindretning, Lys til jul, Dørmåtte udendørs, Knagerække i træ, Reklamer nej tak, Tallerken til mikroovn, Sorte køkkenlåger, Lille vandkande, Maling af møbler, Ib laursen stole, Knager
Webshoppen forhandler 1322+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support