Forside

Papmache - Sille & Sylvester Webshop

Papmachpulver. blandes med vand 2 dl. tørrer hurtigt og bliver hårdt. det færdige arbejde kan males med hobbylak, plakatfarve m.m. pakke med 200 g.
hvad er papmache. papmache består, helt grundlæggende, af papir, der er klippet eller revet i stykker, og som derefter er klistret sammen, til en figur af en art, ved hjælp af tapet klister. man kan sagtens købe tapetklister. det koster ikke alverden.
med lidt vaseline eller andet creme i ansigtet, klistrer plastfolien nemt fast, og så papmache oven på. det er rigtig nemt, at få af der skal dog laves et rimelig tykt lag, og masken skal tørre ret meget, inden man piller den af, ellers kan den godt krympe lidt skævt.
papmach. papmach er hyggeligt at lave sammen med børn. her får du en masse ider til hvad i kan lave. i skal blot b
uge avispapir og tapetklister køb tapetklister her reklamelink sådan laver du papmach dyp avisstrimler i tapetklister. beklæd fx en ballon eller andet med det. lad det tørre. mal det evt. med akrylmaling.
ord i nærheden veteranjernbane skalamodel papirflyver papirfly glanspapir græskarmand ...vis mere. ord i nærheden ...vis mindre. læs mere om den danske begrebsordbog. papmach har i tidernes løb været anvendt til mangt og meget fra krigshjelme over husgeråd til rene kunstværker berlt1990 berlingske tidende avis, 1990.
papmach med en ballon som form. papmach er et materiale fremstillet af mere eller mindre sønderdelt papir eller pap og klister, der er formet til figurer og andre ting i våd tilstand og derpå tørret. ordet papier mach betyder egentlig tygget papir på fransk.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Sille & Sylvester Webshop - Hyggelige varer til hus og have
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Webshop med stort indhold af praktiske og hyggelige varer til hus og have.

Melamin til køkkenet i friske farver, madkasser og drikkedunke, fuglehuse, altankasser, porcelænsknopper, emaljeskilte og meget mere.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Melamin, Køkken, Madkasser, Drikkedunke, Fuglehuse, Altankasser, Porcelænsknopper, Emaljeskilte
Populære søgninger: Voks til kalkmaling, Knopper til skabe, Gammeldags greb, Kommode greb, Greb til skuffer, Emaljeskilte med tekst, Hjemmelavet påskepynt, Skilte med tekst, Julestjerne lys, Urtepotter plast, Jdl collection de vetements, Nøglehul, Perlemor, Toiletrulleholder, Velvel green, Lædergreb, Metal maling, Maling møbler, Boligindretning, Lys til jul, Dørmåtte udendørs, Knagerække i træ, Reklamer nej tak, Tallerken til mikroovn, Sorte køkkenlåger, Lille vandkande, Maling af møbler, Ib laursen stole
Webshoppen forhandler 1322+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support