Forside

Møbler maling - Sille & Sylvester Webshop

Tips til maling med klare, kraftige farver som gul, rød, grøn, orange afsmitning af farverne kan forekomme den første tid efter maling af møblet. de kraftige farver kræver en grundfarve først, så farven kan dække møblet. desuden kan det ske, at disse kraftige farver skal påføres 23 gange.
når tapen er sat på, males grundfarven igen denne gang oven på tapen, så der dannes en skarp kant. malingen flyder ind under tapen, og lukker den helt til. striberne males, når den grund maling er helt tør. tapen fjernes først, når alle striber er helt tørre. nyt betræk til stolen
maling.dk er i dag 6 forretninger fordelt i storkøbenhavn, med afdelinger på nørrebro, frederiksberg, københavn sv, islandsbrygge, vesterbro samt i hørsholm. denne webshop præsenterer vores primære sortiment samt adskillige helt unikke produkter som du kun finder hos os.
vi tilbyder omhyggelig maling af møbler med re
pekt for affektion vi oplever ofte, at folk kommer til os, fordi de har nogle møbler, der har mistet deres nydelige udseende. det kan være, at de ikke tør gøre noget ved møblerne af angst for at ødelægge dem. men vi ved, at maling af møbler kan gøre underværker for helhedsindtrykket, og at det får møblet til at se flot ud igen.
maling af møbler og interiør når din grunder er tør, er du klar til at male dit møbel. dyrup træ og metal ekstra stærk, dyrup træ metal ekstra dækkende og dyrup metallic kan alle bruges til maling af møbler og interiør.
har møblet derimod været malet før, bør du gennemgå de malede overflader for løstsiddende maling, samt undersøge om overfladen er lakeret, eller der er brugt en maling med høj glansværdi. i begge tilfælde bør du slibe overfladen over med fint sandpapir, så den nye maling bedre kan hæfte, ligesom eventuelt løs maling også bliver fjernet.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Sille & Sylvester Webshop - Hyggelige varer til hus og have
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Webshop med stort indhold af praktiske og hyggelige varer til hus og have.

Melamin til køkkenet i friske farver, madkasser og drikkedunke, fuglehuse, altankasser, porcelænsknopper, emaljeskilte og meget mere.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Melamin, Køkken, Madkasser, Drikkedunke, Fuglehuse, Altankasser, Porcelænsknopper, Emaljeskilte
Populære søgninger: Voks til kalkmaling, Knopper til skabe, Gammeldags greb, Kommode greb, Greb til skuffer, Emaljeskilte med tekst, Hjemmelavet påskepynt, Skilte med tekst, Julestjerne lys, Urtepotter plast, Jdl collection de vetements
Webshoppen forhandler 1322+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support