Forside

Maling af møbler - Sille & Sylvester Webshop

Ved større møbler eller hvis du skal male en lys farve oven på en mørk opnår du det bedste resultat, hvis du anvender en grundmaling. 2. lad den først maling tørre efter anvisningen på bøtten. dyp derefter i en kontrastfarve og lad malingen dryppe af i cirka 1015 sekunder, inden du vender den. 3. vend lysestagen og lad malingen løbe af.
vælg en maling der kan tåle at blive slidt, når du maler møbler. så er det tid til maling af møbler. når grunderen er tør, så kan du gå i gang med at male dine møbler. eller dit møbel. hvis det er et møbel, du bruger til at sidde på, skal du vælge en stærk maling. malingen vil blive udsat for slid, og det skal den kunne holde til.
vælg typen af maling ud fra møblets beskaffenhed og det, du skal bruge det til. spørg farvehandleren. jo højere glans du vælger, jo mere slidstærk er malingen. det flotteste resultat fås med en fin rulle. du skal kun bruge en pensel de steder, du ikke kan komme til med en rulle, og hvis du skal male striber.
mit navn er charlotte, og jeg er uddannet farvehandler med godt kendskab til branchen. jeg kan hjælpe dig med maleteknisk rådgivning og vejledning herunder produktvalg, malerværktøjer, maleteknikker,
oning af maling og farvevalg og meget mere. mobil tlf. 28 77 10 00 email cbmaling.nu
dyrup ekspertråd til maling af møbler og interiør. brug det rigtige værktøj ved maling af møbler med større flader og reoler opnår du et flot glat resultat med en kortluvet malerrulle. når du maler mindre møbler, skal du anvende en pensel, der passer til møblets størrelse. mal møblet vådt i vådt med lange, bløde strøg.
gammelt møbel igen en sand perle takket være ny farve. sværhedsgrad. nem. udgifter.
sprøjtemaling af stol fra kr. 550,. sprøjtemaling af ph lampe i valgfrie farver fra ncs og ral farvekortet, samt som en selvfølge også i alle de originale farver. ph5 lampe fra kr. 1.300,. ph3 lampe fra kr. 900,. af på montering af ph5 lampe fra kr. 500,. af på montering af ph3 lampe fra kr. 300,.
maling af møbler hos ahl søn er vi specialister i maling af møbler. vi maler alle slags møbler for vores kunder i dronninglund, hjallerup og aalborg, som har nogle ældre møbler, der trænger til en kærlig hånd.
maling af malede overflader hvis du skal male møbler, døre eller andet træværk inde, der tidligere er malet, er der her et par tips der er værd at følge før du går i gang.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Sille & Sylvester Webshop - Hyggelige varer til hus og have
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Webshop med stort indhold af praktiske og hyggelige varer til hus og have.

Melamin til køkkenet i friske farver, madkasser og drikkedunke, fuglehuse, altankasser, porcelænsknopper, emaljeskilte og meget mere.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Melamin, Køkken, Madkasser, Drikkedunke, Fuglehuse, Altankasser, Porcelænsknopper, Emaljeskilte
Populære søgninger: Voks til kalkmaling, Knopper til skabe, Gammeldags greb, Kommode greb, Greb til skuffer, Emaljeskilte med tekst, Hjemmelavet påskepynt, Skilte med tekst, Julestjerne lys, Urtepotter plast, Jdl collection de vetements
Webshoppen forhandler 1322+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support