Forside

Knopper til skabe - Sille & Sylvester Webshop

Find flotte knopper i flere forskellige materialer, som kan passe til dit møbel fx træ, børstet nikkel, mat krom eller plast. hvis du er mere til greb på dine møbler, finder du her på siden også et varieret udvalg. vi har greb til dine skabe eller skuffer i forskellige udformninger og størrelser lavet i børstet stål, mat krom, plast, osv.
med webshoppens træknopper og greb byder du naturen indenfor på låger, skuffer og skabe kig dig omkring og saml inspiration vi sælger knopper og greb i mange faconer og træsorter, herunder teak, eg, bøg, ask, fyr, gran, redwood, kirsebær og mahogni til skuffer, låger, skabe, vægge m.m. til usammenlignelige priser
greb og knopper til skuffer og skabe, greb til købmandsdiske og apotekergreb, nøglehulsplader og møbelnøgler. knopper kan også bruges som en lille knage med en dobbeltskrue, se også vort udvalg i knopper i stål under kategorien knopgreb.
vores brede sortiment af køkkenknopper er din garanti for at finde det perfekte match til køkkenets skabe og skuffer. hos grebkompagniet har vi knopper i mange forskellige materialer, så du har rig mulighed for at finde de rette knopper til dit hjem. Ønsker du at skabe et organisk udtryk i dit hjem, så kan du gøre det med træknopper.
stålgreb til køkken, bad og møbler, bøjlegreb i messing old look, aluminium og børstet stål. se også porcelænsgreb i kategorien porcelænsknopp
r og bøjlegreb . i denne serie er hulafstanden 64mm. til alle greb medfølger skruer til 16mm trætykkelse, ønskes anden skruelængde oplyses trætykkelsen i kommentarfeltet under bestilling.
dine greb har stor betydning for helhedsindtrykket på dine skuffer og skabe. her har vi samlet et bredt udvalg af greb og knopper for enhver smag, stil og prisniveau. ib laursen fremstiller nogle smukke greb i forskellige materialer, som på hver deres måde tilføjer noget unikt til din boligindretning.
knopper, skuffegreb og greb til skabslåger din genvej til et nyt køkken. hvis der skal ske noget nyt i køkkenet, behøver det ikke være et dyrt og omfangsrigt projekt. hvis du ikke er klar til at skifte dit køkken ud, kan du med nye knopper og greb skabe et helt nyt udtryk i rummet. det er din genvej til at opleve en ny glæde ved dit køkken.
fuldend din opbevaring med vores store sortiment af greb og knopper til reoler og garderobeskabe. mange forskellige stilarter, størrelser, farver og materialer. greb og knopper til dine skuffer og skabe se vores udvalg her
knopper og greb porcelæns greb, greb i læder, greb til køkkenlåger, greb til skabe m.m. kig ind og se vores store udvalg af over 300 knopper og greb til køkkenlåger, greb til skabe, greb til kommoder m.m. køb knopper og greb online her i shoppen eller kig forbi vores lagershowroom i værløse nord for københavn.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Sille & Sylvester Webshop - Hyggelige varer til hus og have
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Webshop med stort indhold af praktiske og hyggelige varer til hus og have.

Melamin til køkkenet i friske farver, madkasser og drikkedunke, fuglehuse, altankasser, porcelænsknopper, emaljeskilte og meget mere.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Melamin, Køkken, Madkasser, Drikkedunke, Fuglehuse, Altankasser, Porcelænsknopper, Emaljeskilte
Populære søgninger: Voks til kalkmaling, Knopper til skabe, Gammeldags greb, Kommode greb, Greb til skuffer, Emaljeskilte med tekst, Hjemmelavet påskepynt, Skilte med tekst, Julestjerne lys, Urtepotter plast
Webshoppen forhandler 1322+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support