Forside

Hvordan maler man køkkenlåger - Sille & Sylvester Webshop

Malingsklar engangsvask vådmoppe. før du går i gang med maling af køkkenlågerne, så start med at fjerne beslag og greb fra køkkenlågerne, så du kan arbejde frit. brug derefter en mikrofiber klud med et passende rengøringsmiddel og rens lågerne nøje for fedt og smuds.
kan som nævnt ovenfor, kan du male med glans 90, hvis du ønsker lågerne i højglans. køkkenlåger af finer eller laminat anbefales ikke at male på. hvis du vil male dem, er det samme fremgangsmåde som med luddet træ, men dog med forbehold for risiko for afskalninger, da maling ikke hæfter godt på finerlaminat. tilbehør
brug maling på ludet køkkenlåger hvis dine køkkenlåger er behandlet med lud, skal du begynde med at slibe lågen godt, så du har en god bund at arbejde ud fra. vask derefter lågen i et rengøringsmiddel egnet til at rense træoverflader. når træet er tørt skal du påføre spærregrunder, så du lægger en base for dit malerarbejde.
hvis dine låger er lavet af laminat eller folie og melamin skal du bruge en hæftegrunder. til at male køkkenlåger af plastlaminat vil vi anbefale at du bruger caparol h
ftegrunder. vi anbefaler denne grunder, fordi den virkelig formår at hæfte på stort set enhver overflade. du skal påføre grunderen i et tyndt og ensartet lag.
sagtens bruge almindelig vandigpva grunder. ikke noget problem. handler kun om bundarbejdet. når almindelig vandigpva grunder og maling kan holde på et stue bord, kan det ogsÅ holde på køkken låger, hvilket i øvrigt er det vi altid maler låger med og giver aldrig problemer.
det er vigtigt at anvende den samme maling til alle køkkenlågerne. selvom farvekoden er ens, kan malingen se forskellig ud hvis den kommer fra to forskellige producenter. det gælder altså om at vælge maling fra den samme producent. er køkkenlågerne rå og ubehandlede, er det bedst at bruge en akrylmaling altså en vandbaseret maling.
uanset om dine køkkenlåger er lavet af træ, laminat, folie eller melamin, er du nødt til give lågerne en overflade, malingen kan sidde fast i. lågerne skal nemlig slibes, hvis grunder og maling skal have en jordisk chance for at hænge ved men vær forsigtig, så du ikke kommer til at slibe igennem overfladen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Sille & Sylvester Webshop - Hyggelige varer til hus og have
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Webshop med stort indhold af praktiske og hyggelige varer til hus og have.

Melamin til køkkenet i friske farver, madkasser og drikkedunke, fuglehuse, altankasser, porcelænsknopper, emaljeskilte og meget mere.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Melamin, Køkken, Madkasser, Drikkedunke, Fuglehuse, Altankasser, Porcelænsknopper, Emaljeskilte
Populære søgninger: Voks til kalkmaling, Knopper til skabe, Gammeldags greb, Kommode greb, Greb til skuffer, Emaljeskilte med tekst, Hjemmelavet påskepynt, Skilte med tekst, Julestjerne lys, Urtepotter plast, Jdl collection de vetements, Nøglehul, Perlemor, Toiletrulleholder, Velvel green
Webshoppen forhandler 1322+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support