Forside

Greb til skuffer - Sille & Sylvester Webshop

Fuldend din opbevaring med vores store sortiment af greb og knopper til reoler og garderobeskabe. mange forskellige stilarter, størrelser, farver og materialer. greb og knopper til dine skuffer og skabe se vores udvalg her
håndtag og greb til skabe og skuffer alt i greb. køkkengreb. her finder du danmarks største udvalg af diverse greb til køkken, bad eller gang. hurtig levering og gratis forsendelse er altid garanteret, når du køber greb og knopper hos os. vi udbyder også skålegreb og ifræsningsgreb.
dine greb og knopper på eksempelvis køkkenlåger og skuffer bliver hurtigt slidt. så du kan med fordel udskifte dine greb til køkkenlågerne i stedet for at udskifte hele køkkenet. og med moderne greb kan oplevelsen være næsten det samme som at få et nyt køkken.
greb og håndtag til skabe og skuffer. 152 produkter. vi har et bredt udvalg af kvalitetsgreb til skabe og skuffer, så du nemt kan finde netop de greb, som passer til dit hjem og din stil. du kan hurtigt filtrere i alle vores greb, hvis du allerede nu har et bestemt ønske i form af farve, størrelse, materiale eller form.
vi har knopper og greb i
ange stilarter gammeldags greb som passer til et gammel møbel, porcelæns greb i alle mulige farver og mønstre blå blomster, sort mønster, knopper og greb med tekst, retro greb, læder greb m.m. møbel greb til låger og skuffer i mange størrelser og former.
hvis du er mere til greb på dine møbler, finder du her på siden også et varieret udvalg. vi har greb til dine skabe eller skuffer i forskellige udformninger og størrelser lavet i børstet stål, mat krom, plast, osv. flere af vores greb kommer desuden i pakker af to stk, så du kan spare ekstra, hvis du skal have mere end et greb.
det betyder, at et mindre greb er velegnet til lettere skuffer og skabe, hvor et solidt, større håndtag passer til tungere elementer. dette er et vigtigt element i valget af køkkengreb, fordi du hermed skaber balance mellem det æstetiske og praktiske.
forny dit køkken med nye greb til skabslåger og skuffer hvis du vil udskifte dine greb til køkkenlåger eller andre skabe og skuffer, skal du finde nye greb med den samme hulafstand, som de gamle greb. du måler hulafstanden fra midten af det ene hul til midten af det andet hul.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Sille & Sylvester Webshop - Hyggelige varer til hus og have
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Webshop med stort indhold af praktiske og hyggelige varer til hus og have.

Melamin til køkkenet i friske farver, madkasser og drikkedunke, fuglehuse, altankasser, porcelænsknopper, emaljeskilte og meget mere.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Melamin, Køkken, Madkasser, Drikkedunke, Fuglehuse, Altankasser, Porcelænsknopper, Emaljeskilte
Populære søgninger: Voks til kalkmaling, Knopper til skabe, Gammeldags greb, Kommode greb, Greb til skuffer, Emaljeskilte med tekst, Hjemmelavet påskepynt, Skilte med tekst, Julestjerne lys, Urtepotter plast, Jdl collection de vetements, Nøglehul, Perlemor, Toiletrulleholder, Velvel green, Lædergreb, Metal maling, Maling møbler, Boligindretning, Lys til jul, Dørmåtte udendørs, Knagerække i træ, Reklamer nej tak, Tallerken til mikroovn, Sorte køkkenlåger, Lille vandkande, Maling af møbler, Ib laursen stole
Webshoppen forhandler 1322+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support