Forside

Voksdug sort - Shopdyner Webshop

Sort og hvid hører til kategorien af voksduge, som er meget populære blandt for kunder. en voksdug i disse nuancer er in, og passer både i køkkenet, spisestuen, havebordet, og til fest og farver. på en måde er sorte og hvide voksduge afdæmpede, selvom der er blændende mønster.
voksdug har en plastoverflade, som er 100 vandtæt. den er perfekt til at sikre bordet mod malerplatter eller andet hårdført spild, dit bord kan blive udsat for. holder du børnefødselsdag kan voksdug også været et godt valg, hvis du har et bord, du vil passe lidt på.
køb voksduge i t
k kvalitet hos hometex.dk se det store voksdug sortiment af både motiver og mønstre i metermål til billige priser. alt er på lager levering 12 dage.
en voksdug er praktisk fordi den er lavet af plastik, som beskytter dit spisebord mod pletter. den har en fleece blød bagside, som fungerer som en slags antiskrid, så den ikke glider rundt på bordet. hos jysk finder du farverige voksduge i metermål for enhver smag og til ethvert hjem.
voksdug sort med hvide tern 140 cm bred 20 meters rulle. voksdug sort med hvide tern god kraftig kva. 539 kr. inkl. fragt.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Shopdyner Webshop - Alt til soveværelset
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Shopdyner er en dansk webshop, der sælger alt til soveværelset i dyner, hovedpuder, lagner og sengetøj m.m. til nogle af markedets laveste priser.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Soveværelse, Dyner, Hovedpuder, Lagner, Sengetøj
Populære søgninger: Gråt sengetæppe, Textilvoksdug, Sengetøj king size 240x220, Skånemadras, Egyptisk bomuldssatin sengetøj, Juniordyne mål, Sengetøj bomuldssatin 140x200, Babydyne mål, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Sortbroget ko, Moskus down duvet, Temprakon pude, Ringsted dyner forhandler, Silkedyne, Vådliggerlagen voksen, Egyptisk bomuld sengetøj
Webshoppen forhandler 979+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support