Forside

Vådliggerlagen voksen - Shopdyner Webshop

Specifikationer. 200 gm. produkter der bærer mærkningen tiltro til tekstiler, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale oekotexforening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer. som til at dække en dobbelseng, når der kommer vådlæggergæst, har det købte være perfekt.
vådliggerlagen til voksne børn babyjunior vådliggerlagner er lagner som bruges til at beskytte madras og seng imod uheld om natten. vådligger lagnerne er special produceret i hvid jersey med hvid pu coatet bagside oekotex certificerede. kvaliteten er åndbar og med lidt stretch. 100 vandtæt. en blød kvalitet, som er behagelig at sove på.
vores lagner føres i forskellige størrelser barn og voksne som vådligger faconlagen, vådligger kuvertlagen, vådligger elevationslagen split vadligger. vores vådliggerlagen kan også bruges allergi lagner da det er helt tæt for husstøvmider og lukker tæt om madrassen. vådligger lagner med elastik i hjørner.
mange har glæde af at medbringe et vådliggerlagen på ferien . alle, fra børn med enuresis til voksne med inkontinens, kan med stor fordel bruge sengetøj fra leisner. det fører til både bedre og tryggere søvn, samt øget livskvalitet. hos os finder du alt fra dynebetræk, vådliggerlagen, pudebetræk, glidelagner, sti
lagner til ...
et vådliggerlagen er et tisseunderlag, og det bliver ofte brugt til børn med vandladningsproblemer, men også voksne med inkontinens. de fleste vådliggerlagener har en membran, som beskytter sengen og madrassen mod fugt og lugt. der findes forskellige typer af vådliggerlagener gummilagen vinylbetræk polyuretanbetræk
med et vådliggerlagen er man sikret en bedre nattesøvn, ligesom man kan glæde sig over, at madrassen ikke tager skade. vådliggerlagner er mest populære anvendte blandt børn, men også mange voksne benytter sig af denne type lagen. derfor skal vi i denne guide kigge på vådliggerlagner til både børn og voksne.
night day vådliggerlagen et vådliggerlagen til voksne, der er fri for skadelige kemikalier. hvis du er på udkig efter et vådliggerlagen til større børn eller voksne, er det værd at tage et kig på dette vådliggerlagen fra night day, der forhandles ved soveland.
mange har glæde af at medbringe et vådliggerlagen på ferien . alle, fra børn med enuresis til voksne med inkontinens, kan med stor fordel bruge sengetøj fra leisner. det fører til både bedre og tryggere søvn, samt øget livskvalitet. hos os finder du alt fra dynebetræk, vådliggerlagen, pudebetræk, glidelagner, stiklagner til kuvertlagner.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Shopdyner Webshop - Alt til soveværelset
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Shopdyner er en dansk webshop, der sælger alt til soveværelset i dyner, hovedpuder, lagner og sengetøj m.m. til nogle af markedets laveste priser.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Soveværelse, Dyner, Hovedpuder, Lagner, Sengetøj
Populære søgninger: Gråt sengetæppe, Textilvoksdug, Sengetøj king size 240x220, Skånemadras, Egyptisk bomuldssatin sengetøj, Juniordyne mål, Sengetøj bomuldssatin 140x200, Babydyne mål, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Sortbroget ko, Moskus down duvet, Temprakon pude, Ringsted dyner forhandler, Silkedyne, Vådliggerlagen voksen
Webshoppen forhandler 979+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support