Forside

Temprakon pude - Shopdyner Webshop

Temprakon uzone pude 45 x 48 cm. dkk 1.256,50 dkk 1.795,00. levering. dunpude betrukket med pudevår i 100 bomuld og foret med lyocell belagt med tempracool mikrokapsler, der er aktiv temperaturregulerende og dermed er puden dejlig kølig at lægge hovedetpude. størrelse 45x48cm.
temprakon v zone ergonomisk pude 48x44cm sovepude, 48x44cm, bomuld, højde på pude medium, maskinvaskes 799 kr. temprakon x zone ergonomisk pude 59x38cm
temprakon er en kollektion af dyner, puder, madrasser og sengeløsninger baseret på avanceret rumteknologi med aktiv temperaturregulering. oprindeligt blev det temperaturregulerende materiale i temprakon udviklet af nasa til astronauternes rumdragter. temprakon har forbedret denne teknologi, så den kan bruges til at give dig en bedre søvn.
på denne side har vi samlet alle temprakon hovedpuder, så du kan se alle de modeller, du kan vælge mellem. puderne er fremstillet af den bedste kvalitet og har særlige temperaturregulerende egenskaber. puderne sik
er nemlig, at du får en uforstyrret søvn ved at der er en stabil temperatur omkring din nakke og hoved, når du sover.
temprakon. temprakon er til dig der ikke vil gå på kompromis med din nattesøvn. temprakon er avanceret rumteknologi omdannet til komfortable dyner og puder med helt unikke egenskaber, der giver de bedste vilkår for uforstyrret søvn. se hele udvalget af dyner og puder fra temprakon på denne side.
det særlige ved en temprakon pude er, at den udover at være fyldt med kvalitetsdun også har særlige egenskaber, som aktivt regulerer din kropstemperatur. en stabil kropstemperatur gennem natten er med til at give en bedre søvn, og derfor er temprakon puder noget særligt.
pudevåret er fremstillet i 100 bomuld og foret med lyocell belagt med tempracool mikrokapsler, der er aktiv temperaturregulerende og dermed er puden dejlig kølig at lægge hovedet på. velegnet til dig som ønsker en blød og formbar ergonomisk pude. måler 44 x 48 cm passer til 60 x 63 cm betræk.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Shopdyner Webshop - Alt til soveværelset
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Shopdyner er en dansk webshop, der sælger alt til soveværelset i dyner, hovedpuder, lagner og sengetøj m.m. til nogle af markedets laveste priser.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Soveværelse, Dyner, Hovedpuder, Lagner, Sengetøj
Populære søgninger: Gråt sengetæppe, Textilvoksdug, Sengetøj king size 240x220, Skånemadras, Egyptisk bomuldssatin sengetøj, Juniordyne mål, Sengetøj bomuldssatin 140x200, Babydyne mål, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Sortbroget ko, Moskus down duvet, Temprakon pude, Ringsted dyner forhandler, Silkedyne, Vådliggerlagen voksen
Webshoppen forhandler 979+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support