Forside

Silkedyne - Shopdyner Webshop

Silke er guddommeligt blødt og lækkert. silkedynen fra silversilk scandinavia er temperaturregulerende, svendabsorberende, antibakteriel. hvis du lider af allergi, astma, eller sved meget om natten, så er vores silkedyne noget for dig.
en silkedyne er tæt i strukturen og holder derfor kroppen tempereret, uden at du kommer til at svede. du får derimod mulighed for at lade kroppen ånde frit natten igennem og så du får en mere rolig søvn. derudover kan vi tilføje, at silke som materiale er antibakteriel og derfor får din dyne en bedre hygiejne end det ofte er tilfældet.
silkedyner med vaskbart silkfx silkefyld. lange morbær silkefibre af højeste kvalitet. danmarks mest solgte silkedyne gennem 10 år til voksne og børn.
en silkedyne sikrer dig en god søvn silkedyner er af natur tyndere end traditionelle dyner. silkedyner har en tynd og tæt struktur, hvilket øger fyldets evne til at lede kroppens varme tilbage under dynen, samtidig med at fyldet tillader kroppen at ånde naturligt natten
gennem.
de fleste silkedyner i vores sortiment kommer fra den danske producent nordiccomfort. silkedyner fra nordiccomfort består altid af 100 silkfx vaskbare og støvafvisende morbærsilkefibre, og du kan derfor være sikker på at få den bedste mulberry silkedyne her. håndlavet langfibret mulberry silke.
silkedyner.dk er en specialbutik, som siden 2008 har sat en ære i at levere kvalitets silkedyner, silkepuder og silkerullemadrasser til danskerne. vi elsker at sove med silke og mener, at alle skal have mulighed for at opleve den søvnkomfort, som silke giver. vi samarbejder med nordic comfort, som er den førende leverandør indenfor silkedyner og ...
denne skønne silkedyne til babyer fra bekids bliver du rigtig glad for silkefyld i dyner er relativt nyt i danmark, men faktisk er silkedyner de perfekte dyner til små børn. silke virker temperaturregulerende og afviser fugt og husstøvmider. med en silkedyne sikrer du således din lille guldklump den bedst mulige og sundeste nattesøvn.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Shopdyner Webshop - Alt til soveværelset
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Shopdyner er en dansk webshop, der sælger alt til soveværelset i dyner, hovedpuder, lagner og sengetøj m.m. til nogle af markedets laveste priser.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Soveværelse, Dyner, Hovedpuder, Lagner, Sengetøj
Populære søgninger: Gråt sengetæppe, Textilvoksdug, Sengetøj king size 240x220, Skånemadras, Egyptisk bomuldssatin sengetøj, Juniordyne mål, Sengetøj bomuldssatin 140x200, Babydyne mål, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Sortbroget ko, Moskus down duvet, Temprakon pude, Ringsted dyner forhandler, Silkedyne, Vådliggerlagen voksen
Webshoppen forhandler 979+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support