Forside

Luksus dyner - Shopdyner Webshop

Vores luksus silkedyner er fyldt med silke med over hundrede lag af håndsyet, langfibret, grade aaa, mulberry silke. der er brugt den fineste silke med aaa kvalitet, hvilket gør brugsoplevelsen af vores silkedyner til en fantastisk fornøjelse.hver silkedyne er så forsigtigt sløjret syet med hånden for at forhindre bevægelse af den ædle silke interiør.
butikken er ejet af flemming v. kristensen, der har været i branchen siden 1980. vores fornemste opgave er at finde den rigtige seng og det bedste tilbehør til dig. ikke to mennesker er ens, derfor har vi et bredt sortiment af senge, madrasser, dyner og hovedpuder, vi som specialbutik kan stå indenfor. i afdelingen hstens
fiberfyld i dyner er meget populært i danmark, da det typisk er en billigere dyne end en dundyne, og som samtidig er allergivenlig. kort fortalt er fiberfyld lavet af polyesterfibre, som er et hygiejnisk isoleringsmateriale, der hverken støver eller tiltrækker fugt og lugt. de er ofte lette at holde rene, da de tåler maskinvask.
køb lækre dyner i luksus kvalitet hos sengeexperten.dk. vi forhandler bl.a. dyner fra mærker som ringsted dun og hstens. se de mange dyner her.
derfor er det en god ide at undersøge alle muligheder, inden du køber en dyne. i jysk har vi et bredt udvalg af enkeltdyner og dobbeltdyner i alle prisklasser for at
ilgodese de mange forskellige behov og ønsker. find altid et godt tilbud på babydyner, juniordyner, dundyner, fiberdyner, silkedyner og tyngdedyner.
4stk luksus silke sengetøjssæt satin dronning king size seng sæt dyner dynebetræk sengetøj med pudebetræk og lagen lilla flad lagen 1,3m black 2pcs pillowcase flat bed sheet. fri fragt. 297 kr.
webshop med en bred variation af dyner og hovedpuder, der er kategoriseret som luksus, økologisk og ergonomisk. kig rundt og opdag produkter, der vil gøre din søvn bedre. vores produkter er velegnede til alle, og vi garanterer, at de alle er i absolut topkvalitet.
sopire premium plain satin sengesæt hvid 240x220 1 stk se mere. dkk 200,00 varenummer 10.600.240220.89118. her ser du en rigtig god dyne til prisen, nemlig den super lækre luksus moskusdyne med satin vår fra ringsted dun. fine bløde moskus dun, med det lette satinvår.
vores luksus dyner er for dig, der ikke vil gå på kompromis med din nattesøvn. vi oplever, at folk har en tendens til at købe dyner, der er for varme og dermed øger risikoen for at få ødelagt den vigtige dybe søvn. hos geismars forhandler vi allergivenlige kvalitets sommerdyner og helårsdyner med højeste bæreevne.
dundyner sengetøj gavle og gavlbetræk sengekapper sengeben rullemadrasser personligt tilbehør kollektion til de mindste

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Shopdyner Webshop - Alt til soveværelset
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Shopdyner er en dansk webshop, der sælger alt til soveværelset i dyner, hovedpuder, lagner og sengetøj m.m. til nogle af markedets laveste priser.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Soveværelse, Dyner, Hovedpuder, Lagner, Sengetøj
Populære søgninger: Gråt sengetæppe, Textilvoksdug, Sengetøj king size 240x220, Skånemadras, Egyptisk bomuldssatin sengetøj, Juniordyne mål, Sengetøj bomuldssatin 140x200, Babydyne mål, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Sortbroget ko, Moskus down duvet, Temprakon pude, Ringsted dyner forhandler, Silkedyne, Vådliggerlagen voksen, Egyptisk bomuld sengetøj, Rullemadras 180x200 bomuld, Ekstra varm dyne, Tekstilvoksdug, Babydyne sengetøj, Dobbelt foldemadras
Webshoppen forhandler 979+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support