Forside

Hvid vask grader - Shopdyner Webshop

Bruger du ofte koldvandsvaskemidler, så kør en vask uden tøj n gang om måneden ved minimum 80c. brug gerne vaskepulver til hvid vask, som indeholder blegemiddel. det fjerner bakterievækst i vaskemaskinen og forebygger dårlig lugt. se de bedste vaskemidler til hvid vask. dræb bakterier og støvmider ved høje grader
det gælder modsat med hvidt tøj, hvor der ikke befinder sig meget farve, men hvis det ikke er særligt snavset, kan du sagtens nøjes med en vask på 30 grader. husk, at undertøj, håndklæder og andet bakteriefyldt tøj skal vaskes på 60 grader. vask i øvrigt jeans og cowboybukser så sjældent som muligt, og også gerne så koldt som muligt.
vask hvidt bomuld ved 60 grader og med et godt hvidvaskepulver, som indeholder blegemiddel og enzymer til at fjerne pletterne. luk beholderen med hvidvaskemiddel til, så blegemidlet ikke fordamper. vask hvid finvask ved max 40 grader og et godt colour vaskemiddel.
sådan holder du tøjet hvidt. hvidt tøj bliver med tiden gulligt eller gråt, hvis ikke du vasker det korrekt. du kan selv gøre meget for at holde tøjet hvidt, og er skaden sket og den hvide yndlings tshirt er blevet gullig, er der også hjælp at hente i disse 3 tips.
du vasker bagefter tøjet normalt. brug vaskemaskinen. du kan også komme det rene måske grålig
tøj i vaskemaskinen og putte 23 dl citronsyre direkte i tromlen og kør derefter en 30 graders vask. vasken må gerne være lang. udover tøjet bliver pænere, så har du nu også en afkalket vaskemaskine.
mindst 80 grader har du pletter af blod, afføring, diarr, opkast eller urinpletter på tøjet anbefales det, at du vasker på mindst 80 grader. koldere vask skåner miljøet. der er dog en del at vinde både for pengepungen og miljøet hvis man skruer lidt ned for temperaturen, når man skal vaske sit tøj.
hvide skjorter i 100 bomuld kan for eksempel krympe i en varm vask, og uld skal vaskes koldt. selv med hvidt tøj får du flotte resultater ved at vaske ved 30 c. prøv det den bedste vasketemperatur til håndklæder og lagner. vi mennesker bruger meget tid i nærkontakt med håndklæder og sengetøj, ...
undertøj, sengelinned, viskestykker, klarklude og andet lignende skal vaskes ved 60 grader. hvis en i huset har lus, fnat, smitsom sygdom med bakterier eller svampe, så skal tøjet vaskes ved 60 grader. er det dig selv, der er syg, så gå gerne i tøj, der tåler vask ved 60 grader, så du undgår smitte i huset.
denne vare label vask 60 grader handmade hvid 1 stk har desværre ingen tekst endnu. har du nogen spørgsmål til den, så tryk her . ean 5713410041352 5 713410 0041352

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Shopdyner Webshop - Alt til soveværelset
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Shopdyner er en dansk webshop, der sælger alt til soveværelset i dyner, hovedpuder, lagner og sengetøj m.m. til nogle af markedets laveste priser.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Soveværelse, Dyner, Hovedpuder, Lagner, Sengetøj
Populære søgninger: Gråt sengetæppe, Textilvoksdug, Sengetøj king size 240x220, Skånemadras, Egyptisk bomuldssatin sengetøj, Juniordyne mål, Sengetøj bomuldssatin 140x200, Babydyne mål, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Sortbroget ko, Moskus down duvet, Temprakon pude
Webshoppen forhandler 979+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support