Forside

Væghængt seng - Sengefabrikken Webshop

Det utroligt smarte ved en vægseng er nemlig, at uanset hvilken størrelse seng du vælger, kan denne lukkes i og hænges op på væggen, således at du i dagtimerne har mulighed for at frigøre en hel del kvadratmeter til brug på anden vis. på den måde kan du samtidig også ændre en del på dit hjems visuelle facon, idet at sengen kan foldes sammen til et diskret skab, som ovenikøbet også kan anvendes som en hylde, hvor du kan lade dekorative blomster, lysestager eller andet pynte.
en vægseng kan fungere på flere forskellige måder den kan laves som en reol eller en seng, som slås op i et skab efter brug dette kaldes også en skabsseng. en skabsseng er særdeles praktisk, hvis du har lidt plads og gerne vil benytte den frie plads til andre formål, det kunne f.eks. være til sommerhuset, kollegiet, studieværelset eller til lejligheden.
den billige væghængte seng fra moderno er monteret i et hvidt skab og findes i målene 90200, 120200 og 140200 cm. sidstnævnte er monteret i et skab med en bredde på 153 cm, en højde på 217 cm og en dybde på 46 cm. bag de hvide fronter mat eller højglans gemmer sig en indbydende seng, som både er nem og hurtig at folde ud.
concetto skabsseng i 160 x 200 cm. med en skabsseng får du den perfekte løsning og maksimal udnyttelse af børneværelset, gæsteværelset, lejligheden eller sommerhuset, sengen giver omgivelserne helt nye indretnings muli
heder som ingen anden seng kan bidrage med. skabssengen leveres komplet med alt hvad der behøves for at montere den selv. der...
en skabsseng eller en seng indbygget i væggen giver dig et ekstra soveværelse, når du har brug for det. på samme tid har du et funktionelt rum. det er som at tilføje et værelse til dit hjem til en brøkdel af prisen for, hvad det ville koste at udvide og bygge om.
sengegavlene monteres enten på selve sengen, direkte på bagvæggen eller den står på gulvet. hos jysk har vi sengegavle i mange størrelser, der passer til en enkeltmandsseng, halvandenmandsseng, seng eller en dobbeltseng. køb bløde, polstrede sengegavle i forskellige designs høj, lav, ensfarvet, med knapper eller med syninger.
køber man den rigtige seng behøves den ikke at være grim og kluntet at se på. en god seng giver dig varme mens vejret er koldt og bider, den holder familien varm selvom problemerne i hverdagen står til kanten og så vigtigst af alt den føles rigtig at ligge i og ikke som at have kroppen nede i en kold plastikpose. mere om væghængt seng
stabil vægseng i stål som sparer plads. væghængt seng model i malet stål er perfekt til dig som mangler plads til flere overnattende gæster og ikke har nok gulvplads. du tænker måske også kreativt evt. i form af at skulle tjene ekstra på dit hotel, vandrehjem, bb udlejning og skabe plads til flere sengepladser.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Sengefabrikken Webshop - Tilbud på senge og madrasser

47 Har anvendt dette
Sengefabriksudsalg tilbyder alt indenfor senge, madrasser, puder og lagner til gode priser.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.5% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Sengetøj, Dyner, Puder, Senge, Elevation, Madrasser
Populære søgninger: Springmadras 70x200, Kontinentalseng 200x200, Dobbeltseng 200 x 200, Elevationsseng 105x200, Sidestopper madras, Elevationsseng århus, Senge aarhus, Boxmadras efter mål, Madrasser 120x200, Køb seng, Springmadras 80x200, Madras 90x200, Hovedpine om morgenen, Latex madras, Boksmadras 120x200
Webshoppen forhandler 786+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support