Forside

Madras til elevationsseng 90x200 - Sengefabrikken Webshop

Uanset om du er til sengeramme, en fritstående bund, elevationsseng eller en boxmadras med ben, har vi med garanti en madras, der passer til dig. vi har desuden altid gode tilbud på madrasser, så du kan få den bedste madras, der passer til dig til den bedste pris.
danskproduceret springmadras 90x200 cm. med 220 pocket fjedre pr. m2 inddelt i 5 komfortzoner kort sagt et oplagt valg, hvis du mangler en ny madras til din sengeramme eller elevationsseng. springmadrassen er som sagt med 220 pocket fjedre pr. m2, der sørger for en sund og differentieret støtte til din krop.
dreamzone tilbyder springmadrasser og skummadrasser, der passer til den sengeramme, du vælger, boxmadrasser til et enklere og lettere look, kontinentalsenge, der kombinerer funktionalitet og design, samt elevationssenge, der giver alsidighed og fleksibilitet.
elevationsseng med springmadras med 5 komfortzoner. 3d topmadras i allergivenlig og ventilerende latex. 15 års garanti på fjeder og rammebrud og 5 års garanti på motor. med 60 dages komfortgaranti. læs mere. køb nu. pris 11.298 kr. kaagaard 380 m. latexmadras elevation 90x200 cm.
derfor har vi hos jysk en række af forskelligt tilbehør til din elevationsse
g, så du trygt kan sove videre uden at skulle investere i en helt ny seng. du kan købe en trådløs fjernbetjening, ny motor til elevationsbunden eller en madrasholder til siden eller fodenden, så madrasserne ikke glider fra hinanden. elevationssenge.
typiske boxmadras størrelser er 90x200 cm, 120x200 cm og 140x200 cm, men kan også fås i andre størrelser. hvis du påtænker at købe en boxmadras 160x200 cm eller 180x200 cm, som består af 2 boxmadrasser og en stor topmadras, så kan du med fordel overveje en kontinentalseng, som giver bedre komfort og holdbarhed eller en elevationsseng, hvis du har brug for at hæve overkroppen eller ...
elevationsseng, livingmore, de lux elevationsseng 90 x 200 cm juster sengen præcis som det passer dig og læg dig godt til rette. med en danskproduceret elevationsseng fra de luxserien vågner du frisk og veludhvilet op hver morgen.
til elevationssenge bruges nemlig de samme madrasser som til andre senge. hos bedre nætter har vi gjort det så nemt som muligt for dig at købe en elevationsseng. derfor gælder det for alle vores senge, at der er en springmadras og topmadras inkluderet i den angivne pris. se eksempelvis nærmere på vores bestseller venus.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Sengefabrikken Webshop - Tilbud på senge og madrasser

38 Har anvendt dette
Sengefabriksudsalg tilbyder alt indenfor senge, madrasser, puder og lagner til gode priser.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.5% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Sengetøj, Dyner, Puder, Senge, Elevation, Madrasser
Populære søgninger: Springmadras 70x200, Kontinentalseng 200x200, Dobbeltseng 200 x 200, Elevationsseng 105x200, Sidestopper madras, Elevationsseng århus, Senge aarhus, Boxmadras efter mål, Madrasser 120x200, Køb seng
Webshoppen forhandler 786+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support