Forside

Dedikeret server hosting danmark - Scannet

Vi leverer skræddersyede serverløsninger, hvor i får kan få adgang til en dedikeret server baseret på den stærkeste hardware fra dell. der er typisk 1 ugers leveringstid på nye servere, og vi leverer alle servere med en basis installation og root remote adgang på administrator niveau.
en server på dedikeret fysisk hardware er en løsning når shared hosting f.eks. vps eller cloud server ikke er muligt eller den optimale løsning. med en dedikeret server har du en 100 selvadministreret løsning på egen hardware. du styrer selv din server, som til gengæld er placeret i professionelle og sikre rammer i danmark.
som navnet antyder får du en server, der er dedikeret til dig og ingen andre dette giver mere fleksibilitet, og giver dig fuld kontrol over din server. derfor vil prisen på en dedikeret server eller ipadresse også være højere end shared hosting, men hos dkhosting.dk har vi fundet frem til de billigste løsninger for hosting ligegyldigt om du ønsker shared hosting eller dedikeret hosting.
med en dedikeret server har du en 100 selvadministreret løsning på egen hardware. du styrer selv din server, som til gengæld er placeret i professionelle og sikre rammer i et af vores danske datacentre på sjælland. en dedikeret server bestilles altid med et fast sæt resurser, som oftest kan udvides op til maskinens tekniske begrænsning.
vores dedikerede servere er placeret i et datacenter i tyskland m
d direkte peering til danmark. cloudportal as hosting i aarhus siden 1998 Åbogade 15 8200 aarhus n danmark telefon 81 280 290
server hosting i danmark eller udlandet. intergate tilbyder dedikeret server hosting, vps server og cloud server til attraktive priser.
den store upgradering. vi har planlagt at lave en stor upgradering af server host vi snakkker om hosting i danmark. bedre infrastruktur. forbedret ddos beskyttelse. fleksibilitet med infrastuktur. selv bygget support system. vi vil gøre server host bedre, på så mange måder ...
en dedikeret server kan leveres som fysisk server, vps virtual private server eller cloud server. en fysisk server er en computer i traditionel forstand som du kan købe ved f.eks. dell og som er dedikeret til dig. n fysisk server kan deles op i flere virtuelle servere vps, der hver fungerer fuldstændig som en fysisk server.
dedikeret serverhosting få din egen server godaddy dk. gå videre til hovedindhold. danmark. kontakt os. ring til os. 247 support på engelsk. 36 92 77 33. global opslagsliste. telefonnumre og åbningstider.
miss hosting tilbyder linux, unix og windowsbaserede dedikerede serverløsninger. vi har dedikerede servere, der passer til næsten hver dedikeret hosting situation og budget. vi tilbyder 3 dedikerede servere med 4, 8 eller 16 gb ram, men hvis du har brug for mere, så kontakt os, så vi kan lave en brugerdefineret server til dig

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Scannet - Danmarks mest stabile Webhotel
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Webhotel med Danmarks mest stabile drift - inkl. support

Hos Scannet får du Webhotel med Danmarks mest stabile drift - kun 69,- inkl. support
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 80.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Webhosting, Domæne, Domain, Dandomain, Hjemmeside, Hjemmesideprofgram, Egen hjemmesidem, Webshop, Server, Vpn
Populære søgninger: Server leje, Nu domæner, Email hosting danmark, Mailhotel, Scannet, Start egen webshop, Webmail dadlnet dk login, Hosting danmark, Vps hosting danmark, Køb domænenavn, Søg domæne, Gratis webhotel wordpress, Pris office 365, It outsourcing danmark, Køb domæner, Køb af domænenavn
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support