Forside

Varmelampe til altan - Scandinavia Heatscope Webshop

Den kan nemlig også fås til din terrasse eller altan derhjemme, så du kan nyde aftensolen uden at skulle fryse. en terrassevarmer eller en varmelampe kan komme i mange forskellige typer, modeller og størrelser. men fælles for dem alle er dog, at de enten bruger gas eller el til at producere varmen.
en terrassevarmer gør det også muligt at udnytte terrassen eller altanen i en endnu længere periode, hvor den hjælper dig med at holde varmen både tidligere på foråret og langt ind i efterårsmånederne.
langbølgevarmen påvirkes i alt for høj grad af luftbevægelser, med andre ord vind på terrassen altanen eller balkonen. placering af terrassevarmer det er vigtigt at du placerer din terrassevarmer der, hvor den varmer mest muligt, så flest mulige får glæde af varmen.
solamagic eco pro terrassevarmer er de billigste på markedet når det drejer sig om driftsomkostninger,ved opvarmning af udendørsarealer så som altaner, havestuer, terrasser og hobbyrum, garage, båd og camping. s
lamagics eco pro varmelamper er produceret og udviklet i tyskland.
el terrassevarmer. altanvarmere fås til både el, gas og andre varmekilder. hos altan liv forhandler vi kun terrassevarmere, der kører på el. det gør vi, fordi en elektrisk varmelampe er et miljørigtig alternativ til en gasvarmer, da den udleder omkring 13 co2 mindre.
med en elektrisk infrarød varmelampe kan du opvarme 17m2 terrasse, balkon eller altan for kun 2,70 kr. i timen. det er en langt billigere løsning end en terrassevarmer, der kører på gas, hvor prisen pr time ligger mellem 1530 kr. den elektriske varmelampe har derfor hurtigt tjent sig selv ind i forhold til en terrassevarmer på gas.
denne varmelampe er en fleksibel varmelampe, som giver maksimal frihed, da den er bygget på en fod således, at den kan stå frit. den har mulighed for at blive placeret på alle flader, hvor man ønsker, at varmelampen skal yde sin funktion som fx på terrassen, forteltet, altanen, båden eller havepavillonen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Scandinavia Heatscope Webshop - Webbutik for terrassevarmere
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
HEATSCOPE® fremstiller banebrydende, og nytænkende High-End kvalitets terrassevarmere udført i 100% tyskfremstillede materialer, såsom glaskeramisk overflade, i miljøvenligt design.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Terrassevarmer
Populære søgninger: Billig infrarød terrassevarmer, Ir terrassevarmer, Gasvarmer udendørs, Terrassevarmer til el, Terrassevarmer tilbud, Terrassevarmer infrarød, Terrassevarmer væghængt, Terrassevarmer stående, Terrassevarmer under bord, Varmelampe til altan, Bedste infrarøde terrassevarmer, ,
Webshoppen forhandler 6+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support