Forside

Skohylde til væg - Roon & Rahn Wesbhop

Skohylde med 2 hylder i massiv træ til montage på væggen. 1 999 kr bemærk at der er 34 ugers leveringstid på dette produkt, da det først bliver fremstillet efter ordren er placeret
klassisk skohylde i flere længde varianter til montering på væg i garderober, omklædningsrum, receptioner eller på toiletter. længde 1050 mm dybde 370mm farve elokseret aluminium
skostativet er designet af danske tica copenhagen, som har en hel serie af skostativer til placering på såvel gulvet som på væggen. det pågældende stativ kan fås i både grå som vist på billedet, men også i sort eller hvid. der er således rig mulighed for at finde et skostativ der passer ind i din indretning.
døjer du med dette problem, vil du helt sikkert blive glad for en hylde, der kan få skoene til at stå pænt. det er på samme ti
en ideel måde at udnytte pladsen i rummet på. hænger du den på væggen og får skoene væk fra gulvet, så vil du opleve, hvordan der bliver skabt mere luft og rummelighed i rummet.
skohylder. rens filter. pris kr . højde mm . 190. 850. 875.
der kan være mange grunde til at vælge en skohylde til væg. har du en smal gang eller en lille entr, har du brug for pladsoptimerende løsninger, som frigør mest muligt gulvplads. i denne forbindelse er det oplagt at vælge væghængte opbevaringsløsninger.
med skohylder til væggen i entren kan du nemt holde orden i familiens mange sko og støvler, alt imens du sparer på pladsen på gulvet. en skohylde på væggen gør det overskueligt at holde styr på skoene og at finde dit yndlingspar også når det har været en travl morgen. varekategorier. boligtilbehØr.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Roon & Rahn Wesbhop - Dansk design-brand
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 10.0% som VIP. Bliv VIP her
Roon & Rahn er et dansk design-brand som holder til i Aarhus, der tilbyder tidsløse håndbyggede møbler i massivt egetræ - primært til entréen.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
8.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Design, Håndbyggede møbler
Populære søgninger:
Webshoppen forhandler 15+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support