Forside

Hattehylde - Roon & Rahn Wesbhop

Denne hattehylde kendetegnes især på sine rå og markante kanter, som giver hattehylden et råt look. hattehylden produceres i sverige, hvor den bliver lavet på svensk træ af højeste kvalitet. ved køb af denne hattehylde kan du vælge frit mellem en række behandlingstyper, hvorfor du selv har mulighed for at tilpasse hattehylden efter dine behov og ønsker.
hattehylde, bøjlestang, , retro hattehylde, vintage hattehylde, sælger denne total fede og charmerende hattehylde bøjlestang i teaktræ og messing. hattehylden er fra 1950rne og er i virkelig god stand med få brugsspor.
en hattehylde fungerer som praktisk opbevaring i entren eller andre rum såsom soveværelset. men hvad med en stumtjener eller en klassisk knagerække begge disses funktioner kan du faktisk få indbygget i en hattehylde, hvis den blot er med knager ogeller med bøjlestang.
indret din entre med en ny bænk, knager, stumtjener, dekorationsstige, hattehylde eller entreskab fra jysk. altid gode tilbud god service click collect
stll stll hattehylde er også en af de populære hattehylder hos ikea. udover at den er ganske flot, er den også super funktionel idet at den både kan bruges som hattehylde og som skohylde. det betyder altså, at du kan transformere den til en skohylde, hvis du af den ene eller den anden grund ikke har behov for en hattehylde længere.
hattehylder er med til at skabe plads og ekstra opbevaring i di
entr. det er en både smart og stilfuld måde, at pakke hatte, cykelhjelme og meget andet væk. hattehylder kan bruges til næsten alt, og hvis du har en med bøjlestang eller knager, kan den også bruges til jakker og overtøj. i denne artikel kan du se 17 hattehylder, som vi har valgt på ...
knaegt knagerække med hattehylde er fremstillet i egetræ med lædersnor, som binder hattehyldens dele sammen. træpindende går igen i designet, hvilket giver et enkelt udtryk sammen med den organiske og fleksible form, som hattehylden har.
hattehylden er lavet af natur farvet og bejdset egetræ, og har 5 skroge på knagerækken. her får du en hattehylde i nordisk design, som du kan have fornøjelse af i mange år. det vil se flot ud at hænge hattehylden op i entren. så får du både plads til dit overtøj, dine nøgler og andre småting på knagerækken.
den moderne hattehylde har en længde på 100 cm, og hænger fint både i den store og lille entr. mål h 26 x d 30 x l 100 cm materiale eg, børstet stål angelo sortmalet hattehylde i bøg og knager. tjek pris ilva.dk. er du på udkig efter en hylde i sorte materialer, så er denne angelo et oplagt valg.
hattehylde. køb online på tilbud hattehylde i flere mål og farver, fra serie i knax,visit,høigaard det er altid rart med et ekstra sted til at opbevarer huen, hatten, kasketten eller hvad der lige kan være plads til på hylden mest populære. visit hattehylde.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Roon & Rahn Wesbhop - Dansk design-brand
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 10.0% som VIP. Bliv VIP her
Roon & Rahn er et dansk design-brand som holder til i Aarhus, der tilbyder tidsløse håndbyggede møbler i massivt egetræ - primært til entréen.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
8.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Design, Håndbyggede møbler
Populære søgninger:
Webshoppen forhandler 15+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support