Fordel søde kartofler og gulerødder rundt om kyllingen og kryd dem med salt og friskkværnet peber. hæld halvdelen af ahornsmørret ud over kyllingen. tip hvis du ligger et par søde kartofler der hvor enden af kyllingen skal være vil kyllingen ligge mere jævnt og dermed brune pænere. bring saucen i kog og lad retten simre til kartoflerne er møre, ca. 7 min. servr med de kogte ris. kog 300 g ris i 5 dl. vand tilsat tsk. salt i 20 min. under låg, og lad dem trække under låg til resten af retten er færdig. skræl de søde kartofler og skær i tern på ca. 1 cm. rens peberfrugt og fjern frøene. kom kyllingestykkerne i gryden til karrypastaen, og lad det hele sautere i 5 minutter. skær rødløget i tynde både og de søde kartofler i tern. kom rødløg og kartofler i, og giv det yderligere 2 minutter under omrøring. tilsæt kokosmælk og grøntsagsbouillon og lad det simre i 15 minutter. de sidste 5 minutter vendes kikærter i retten. kyllingebryst skæres i enten tern eller strimler. hvidløg presses i en hvidløgspresser. søde kartofler skæres i små tern og det samme med peberfrugt. i en gryde varmes lidt olie op. herefter tilsættes løg, som sauteres indtil de er gyldenbrune, herefter tilsættes kylling. søde kartofler er en rodfrugt, og tilhører familien snerle familien . de bruges i enormt mange mexicanske retter, og smager skønt samme
med især kyllingekød. derfor var det også oplagt, at jeg i samarbejde med frijsenborg, udviklede en opskrift på bagt sød kartoffel med mexicansk fyld, til jer. tag fadet ud af ovnen, og fordel spidskål og de grønne asparges over kartoflerne. læg så de afbrunede kyllingestykker over, og til sidst hældes sovsen ved. stil fadet tilbage i ovnen, og bag det nu i yderligere 20 minutter ved 185 grader varmluft, hvorefter retten er klar til servering. de behøver ikke være helt færdigstegte, da de kommer retur på panden sammen med saucen, hvor de får den sidste tilberedning. tag de færdige kyllingebryster op og stil til side. sauter nu løg, hvidløg og søde kartofler sammen gerne 10 minutters tid. tilsæt vand, bouillon og fløde og lad det hele koge godt igennem. spicy kylling krydret med allehånde, koriander, kanel, hvidløg, chili, timian serveret med ovnbagte søde kartofler og yoghurt med agurk. se opskriften her. spicy kylling med ovnbagte søde kartofler og yoghurt med agurk. kyllingen bliver bagt med en kappe af stærke krydderier over sig. lad de søde kartofter og yoghurten dulme dine smagsløg. læg kyllingen i en smurt bradepande med de søde kartofler i skiver. dryp olivenolie over og drys med havsalt og peber samt citronsaft. bages 20 minutter ved 220 grader. tages ud og spinat og de soltørrede tomater kommes over.
RetNemt.dk - God aftensmad, varieret og leveret
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Er du interesseret i en måltidskasse, der matcher dine og familiens ønsker fra uge til uge? Hos RetNemt Måltidskasser kan du med få klik sikre den helt rette sammensætning af jeres egen måltidskasse
Design din egen måltidskasse, så den passer præcis til din hverdag.
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.