Forside

Røget makrel i ovn - RetNemt.dk

Røget makrel som salat med radiser, bulgur og rucola 4.86 nyrøget makrel med spinat og kartofler 4.85 lun røget makrel med nye kartofler 54 røget makrel på grill 4.34 røget makrelsalat 42 grillstegt makrel med fyld 4.524 røget makrelmousse 4.95 røget makrelsalat med bladselleri 51 røget makrel roulade 3.67 røget makrel 4.912 røget makrel salat
ovntemperaturen dæmpes til 67 c og makrellerne røges i 2 time med lukket hat. ovntemperaturen dæmpes nu til 50 c og makrellerne røges videre i 30 til 60 minutter med hatten på klem. i alt 3 til 4 timer. efter 3 til 4 timer har fiskene fået en smuk gylden farve og er lige klar til at spises varme.
hvad gØr du med resterne skindstegt makrel er bedst lun og sprød, men rester kan spises dagen efter på et stykke rugbrød. server med friskklippet dild og sommertomater.
stegt makrel med stikkelsbærsauce 51 grillstegt røget makrel med fyld 4.57 grillet makrel med fyld 4.33 makrel i hvidvin mikroovn 51 sprødstegt makrel i rustik tomatsuppe med rørt rygeost 54 makreltatar med krydderurter 4.84 makrel i krondild med sellerirødbede salat 3.59 makrelsalat 51 makrel i grønsagssauce i trykkoger 3.15 makrel i gryde stegeso 512
røget makrel med grøntsager i flødesauce. stopwatch. 30 min hovedret. 2 bedøm opskriften. dejlig mad på en lun aften. røget makrel er dejligt, men du kan også bru
e røget kylling, varmrøget laks eller en helt almindelig frikadelle. asset 1. køb ingredienserne.
kom dem i et smurt, ovnfast fad. drys med salt, peber, basilikum, merian og finthakket persille. hæld 1 spsk smeltet smør og saften fra citron over. 3. læg fisken på grønsagerne og dæk fadet med folie. sæt fadet i en 200 c varm ovn i 25 min. tag folien af når der er 10 min tilbage af ovntiden.
når peter svendsen røger en makrel i ovnen med kogeplade, lyder opskriften 1. makrellen renses, vaskes, drysses med salt og lægges til side i tre timer. 2.
sæt ovnen på 225 grader. kog risen i 10 minutter. sluk for blusset, og lad risen trække under låg i 10 minutter. bland risvineddike, sukker og salt, og rør det i den kogte ris. læg makrelfileterne på en bradepande med bagepapir. drys med salt, og steg dem i ovnen, til de bliver gyldne, det tager ca. 10 minutter.
lad dem koge for svag varme. pas på de ikke brænder på. tag hoved og hale af makrellerne. fjern benene, men lad skindet sidde. læg små klatter dildsmør inden i fisken, drys med groft salt og pak dem i folie. lægges i et ovnfast fad og varmes i ovnen ved 250 grader i ca 10 minutter.
røget fisk med kærnemælksdressing den lette dressingen løfter den lidt tunge fisk, som vi her serverer med kogte kartofler og gode, hjemmelavede kærnemælksboller. se opskriften

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
RetNemt.dk - God aftensmad, varieret og leveret

20 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Er du interesseret i en måltidskasse, der matcher dine og familiens ønsker fra uge til uge? Hos RetNemt Måltidskasser kan du med få klik sikre den helt rette sammensætning af jeres egen måltidskasse

Design din egen måltidskasse, så den passer præcis til din hverdag.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 80.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Måltidskasse, Retnemt
Populære søgninger: Mad bragt til døren, Falafel ret, Høns i asparges med kartofler, Retnemt login, Nemme retter, Pasta med røget laks, Mad leveret til døren, Røget makrel i ovn, Hverdagsmad, Confiteret and med tilbehør, Fisk i ovn med pesto
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support