Røget makrel som salat med radiser, bulgur og rucola 4.86 nyrøget makrel med spinat og kartofler 4.85 lun røget makrel med nye kartofler 54 røget makrel på grill 4.34 røget makrelsalat 42 grillstegt makrel med fyld 4.524 røget makrelmousse 4.95 røget makrelsalat med bladselleri 51 røget makrel roulade 3.67 røget makrel 4.912 røget makrel salat ovntemperaturen dæmpes til 67 c og makrellerne røges i 2 time med lukket hat. ovntemperaturen dæmpes nu til 50 c og makrellerne røges videre i 30 til 60 minutter med hatten på klem. i alt 3 til 4 timer. efter 3 til 4 timer har fiskene fået en smuk gylden farve og er lige klar til at spises varme. hvad gØr du med resterne skindstegt makrel er bedst lun og sprød, men rester kan spises dagen efter på et stykke rugbrød. server med friskklippet dild og sommertomater. stegt makrel med stikkelsbærsauce 51 grillstegt røget makrel med fyld 4.57 grillet makrel med fyld 4.33 makrel i hvidvin mikroovn 51 sprødstegt makrel i rustik tomatsuppe med rørt rygeost 54 makreltatar med krydderurter 4.84 makrel i krondild med sellerirødbede salat 3.59 makrelsalat 51 makrel i grønsagssauce i trykkoger 3.15 makrel i gryde stegeso 512 røget makrel med grøntsager i flødesauce. stopwatch. 30 min hovedret. 2 bedøm opskriften. dejlig mad på en lun aften. røget makrel er dejligt, men du kan også bru
e røget kylling, varmrøget laks eller en helt almindelig frikadelle. asset 1. køb ingredienserne. kom dem i et smurt, ovnfast fad. drys med salt, peber, basilikum, merian og finthakket persille. hæld 1 spsk smeltet smør og saften fra citron over. 3. læg fisken på grønsagerne og dæk fadet med folie. sæt fadet i en 200 c varm ovn i 25 min. tag folien af når der er 10 min tilbage af ovntiden. når peter svendsen røger en makrel i ovnen med kogeplade, lyder opskriften 1. makrellen renses, vaskes, drysses med salt og lægges til side i tre timer. 2. sæt ovnen på 225 grader. kog risen i 10 minutter. sluk for blusset, og lad risen trække under låg i 10 minutter. bland risvineddike, sukker og salt, og rør det i den kogte ris. læg makrelfileterne på en bradepande med bagepapir. drys med salt, og steg dem i ovnen, til de bliver gyldne, det tager ca. 10 minutter. lad dem koge for svag varme. pas på de ikke brænder på. tag hoved og hale af makrellerne. fjern benene, men lad skindet sidde. læg små klatter dildsmør inden i fisken, drys med groft salt og pak dem i folie. lægges i et ovnfast fad og varmes i ovnen ved 250 grader i ca 10 minutter. røget fisk med kærnemælksdressing den lette dressingen løfter den lidt tunge fisk, som vi her serverer med kogte kartofler og gode, hjemmelavede kærnemælksboller. se opskriften
RetNemt.dk - God aftensmad, varieret og leveret
20 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Er du interesseret i en måltidskasse, der matcher dine og familiens ønsker fra uge til uge? Hos RetNemt Måltidskasser kan du med få klik sikre den helt rette sammensætning af jeres egen måltidskasse
Design din egen måltidskasse, så den passer præcis til din hverdag.
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.