Forside

Ris pilaff - RetNemt.dk

Pilaf er en risret, eller tilbehør, der oprindeligt kommer fra sydasien, tyrkiet og persien. retten bliver tilberedt af langkornede ris kogt i krydret fond i en gryde eller pande. til 4 personer tilberedningstid ca. 20 min. 1. varm olien i en tykbundet gryde. hak løget og svits det i olien 23 min.
pil og hak løget fint mål ris og vand op i 2 skåle svits ris og løg i olien i en lille gryde, husk at røre tilsæt så salt, vand og bouillonterning, og bring det i kog kog risene under låg ved svag varme i 15 minutter eller til al vandet er væk
rispilaf eller ris pilaf er en god opskrift på ris, der koges i bouillon. inden da ristes risene af sammen med skalotteløg og hvidløg, og til sidst vendes risene med persille. rispilaf er lækkert tilbehør til blandt andet kylling og fisk. foto madensverden.dk. rispilaf opskrift på ris kogt i bouillon
pilaf er oprindeligt en ret eller tilbehør der bliver tilberedt af langkornede ris. den har sin oprindelse i tyrkiet, men spises mange andre steder i verden også. mange steder laver man den også af bulgur i stedet for ris. nogle kalder rett
n for rispilaf altså kun når den ikke er lavet af bulgur men det er sådan lidt dobbeltkonfekt.
varm olien i en tykbundet gryde. hæld løgene i gryden. damp dem klare uden at brune. hæld risene i gryden og rør til de er i kog. læg tætsluttede låg på og dæmp varmen. kog. risene i 12 min. tag risende af varmen. lad dem stå yderligere i 12 min.
pilaff iifoto jaan heinmaa. pilaff vajab hautamiseks veidi aega ja pealepassimist, et riis roa leemed endasse juaks tmmata. kogus neljale. valmistusaeg 4060 min. koostisosad.
smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde. hæld løgene, og gurkemeje i gryden. damp dem klare uden at brune. hæld risene i gryden og rør rundt min. hæld bouillon i gryden og rør, til risene er i kog. læg tætsluttende låg på gryden, og sæt kedel med vand på låget. dæmp varmen.
ris pilaf 4 personer tilberedningstid ca. 35 min. arbejdstid ca. 15 min. 100 g skalotteløg 3 stk. 2 spsk olie eller 25 g smør 2 spsk 3 dl langkornede ris 240 g 1 dl hvidvin 4 dl fondbouillon fx urtefond grøntsagsbouillon s. 342 eller fjerkræfond hønsebouillon s. 342 evt. tsk groft salt

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
RetNemt.dk - God aftensmad, varieret og leveret
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Er du interesseret i en måltidskasse, der matcher dine og familiens ønsker fra uge til uge? Hos RetNemt Måltidskasser kan du med få klik sikre den helt rette sammensætning af jeres egen måltidskasse

Design din egen måltidskasse, så den passer præcis til din hverdag.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 80.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Måltidskasse, Retnemt
Populære søgninger: Mad bragt til døren, Falafel ret, Høns i asparges med kartofler, Retnemt login, Nemme retter, Pasta med røget laks, Mad leveret til døren, Røget makrel i ovn, Hverdagsmad, Confiteret and med tilbehør, Fisk i ovn med pesto, Opskrift fisk i fad, Tunbøf opskrift, Retter med laks, Risretter, Wokmad, Lækkert nemt mad til gæster, Nytårsmenu opskrifter hovedretter, Lækker mad til gæster, Risotto med tomat, Butternut squash suppe ingefær, Mexicansk mad, Opskrift fisk
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support