Pilaf er en risret, eller tilbehør, der oprindeligt kommer fra sydasien, tyrkiet og persien. retten bliver tilberedt af langkornede ris kogt i krydret fond i en gryde eller pande. til 4 personer tilberedningstid ca. 20 min. 1. varm olien i en tykbundet gryde. hak løget og svits det i olien 23 min. pil og hak løget fint mål ris og vand op i 2 skåle svits ris og løg i olien i en lille gryde, husk at røre tilsæt så salt, vand og bouillonterning, og bring det i kog kog risene under låg ved svag varme i 15 minutter eller til al vandet er væk rispilaf eller ris pilaf er en god opskrift på ris, der koges i bouillon. inden da ristes risene af sammen med skalotteløg og hvidløg, og til sidst vendes risene med persille. rispilaf er lækkert tilbehør til blandt andet kylling og fisk. foto madensverden.dk. rispilaf opskrift på ris kogt i bouillon pilaf er oprindeligt en ret eller tilbehør der bliver tilberedt af langkornede ris. den har sin oprindelse i tyrkiet, men spises mange andre steder i verden også. mange steder laver man den også af bulgur i stedet for ris. nogle kalder rett
n for rispilaf altså kun når den ikke er lavet af bulgur men det er sådan lidt dobbeltkonfekt. varm olien i en tykbundet gryde. hæld løgene i gryden. damp dem klare uden at brune. hæld risene i gryden og rør til de er i kog. læg tætsluttede låg på og dæmp varmen. kog. risene i 12 min. tag risende af varmen. lad dem stå yderligere i 12 min. pilaff iifoto jaan heinmaa. pilaff vajab hautamiseks veidi aega ja pealepassimist, et riis roa leemed endasse juaks tmmata. kogus neljale. valmistusaeg 4060 min. koostisosad. smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde. hæld løgene, og gurkemeje i gryden. damp dem klare uden at brune. hæld risene i gryden og rør rundt min. hæld bouillon i gryden og rør, til risene er i kog. læg tætsluttende låg på gryden, og sæt kedel med vand på låget. dæmp varmen. ris pilaf 4 personer tilberedningstid ca. 35 min. arbejdstid ca. 15 min. 100 g skalotteløg 3 stk. 2 spsk olie eller 25 g smør 2 spsk 3 dl langkornede ris 240 g 1 dl hvidvin 4 dl fondbouillon fx urtefond grøntsagsbouillon s. 342 eller fjerkræfond hønsebouillon s. 342 evt. tsk groft salt
RetNemt.dk - God aftensmad, varieret og leveret
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Er du interesseret i en måltidskasse, der matcher dine og familiens ønsker fra uge til uge? Hos RetNemt Måltidskasser kan du med få klik sikre den helt rette sammensætning af jeres egen måltidskasse
Design din egen måltidskasse, så den passer præcis til din hverdag.
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.