Gulerødder, kartofler i tern, hakket løg og snittet hvidkål samt bacontern svitses i olien i en gryde og oksekødet tilsættes. så tilsættes vand. spaghetti knækkes i små stykker og tilsættes. smages til med salt og peber og koger ved svag varme i 2030 min. til grønsagerne er møre og vandet næsten kogt væk. biksemad de luxe med roastbeef spejlæg. nem og lækker biksemad, som du hurtigt kan lave med en rest roastbeef, lidt kartofler og løg. opskrift. gå til opskrift udskriv. biksemad at man bikserroder noget mad sammen har vel nok givet denne ret sit navn biksemad. det er en fantastisk måde at få brugt sine kødrester på kogt som stegt, men kun n af delene, ikke blandet. retten blev tidligere også omtalt som pyt i pande sikkert fra det svenske pyttipanna. biksemad sort biks skal da laves af culotte eller cyvette, bacon, masser af løg og rå katoffelterninger. det hele puttes i en stegegryde og sættes i ovnen ca. 1 12 time ved 180 grd. husk at krydre med salt og peber og tilsæt kulør. rør jævnligt rundt i biksen. biksemad sauter løgene på en pande med olivenolie, til de er bløde og klare. kom kartoflerne på panden, sammen med halvdelen af smøret og rist kartoffelternene, til de har en sprød stegeflade vend dem jævnligt. smag til med salt, peber og worchestershiresauce, når de er færdige. fremgangsmåde. løgene skrælles og skæres i små tern. kartofler og kød skæres i små te
n. brun løgene, derefter kød og til sidst kartoflerne. bland løg, kød og kartofler sammen og smag til med salt, peber og engelsk sauce. anret biksemaden på et fad og server sammen med spejlæg, rødbeder og rugbrød. biksemad efter traditionel dansk opskrift med kartofler, løg, oksekød og røget bacon. denne ret er en rigtig manderet enkel få ingredienser, nem at lave, og meget velsmagende serveret med en kold øl til. ingredienser biksemad 600 g kolde kogte kartofler 2 groft hakkede løg i tern eller i ringe biksemad. skær kødet i tern ca. 1 x 1 cm. lad ca. 25 g af smørret smelte i en stor pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. svits løgene først 2 min. ved kraftig varme og derefter ca. 3 min. ved jævn varme rør af og til. tag løgene op. lad ca. 50 g smør blive gyldent i panden. i denne opskrift brugte jeg en rest fra en kalveculotte, men du kan sådan set bruge de fleste skals kød og stege til biksemad. nogle af de klassiske er selvfølgelig flæskesteg og oksefilet , men også rester af oksemørbrad, oksetyndsteg eller en roastbeef er fremragende. tilberedning. skær løgene i tern og steg dem sprøde i olie på en pande. hæld over på et fad. skræl kartoflerne og skær dem i små terninger. steg dem møre og sprøde i olie. hæld dem over på fadet. skær kødet i tern og steg det sprødt. vend løg og kartofler med kødet på panden, varm igennem og smag til med salt og peber.
RetNemt.dk - God aftensmad, varieret og leveret
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Er du interesseret i en måltidskasse, der matcher dine og familiens ønsker fra uge til uge? Hos RetNemt Måltidskasser kan du med få klik sikre den helt rette sammensætning af jeres egen måltidskasse
Design din egen måltidskasse, så den passer præcis til din hverdag.
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.